
La cuinera Gessamí Caramés s'incorpora a "Cuines"
A partir de demà, i de manera periòdica, Gessamí Caramés, especialista en postres, pastissos i dolços, aportarà les seves receptes a "Cuines", el programa que presenta Marc Ribas després del "TN migdia".
02/11/2017 - 15.24 Actualitzat 02/11/2017 - 15.26
Gessamí Caramés, nascuda a l'Ametlla de Mar fa 25 anys, estudia cuina i és molt aficionada a la rebosteria i a la pastisseria. A partir de demà s'incorpora de manera periòdica al programa "Cuines", on prepararà les seves receptes de postres, pastissos i dolços. La Gessamí, o Gessa, com la coneix tothom, ja va aparèixer fa uns dies al plató del "Cuines" de manera casual per tornar una batedora al Marc.
Tot i que en les dues primeres aparicions cuinarà amb el Marc, després ja ho farà en solitari.
Avui és notícia
Els socis d'investidura pressionen Sánchez perquè mogui fitxa pels escàndols que esquitxen el PSOE
Els pescadors catalans podran pescar finalment 143 dies al Mediterrani el 2026
Mor l'actor Héctor Alterio als 96 anys
La variant K de la grip A, protagonista d'una temporada de grip que es preveu excepcional
Jubilar-se abans o després del que toca: quines opcions tens i quins avantatges i inconvenients hi ha