Indonèsia
Balises trànsit v16
Perry Bamonte The Cure
Despeses Nadal
Llevantada Inuncat
Registre patinets elèctrics
Bulgària euro
Fàrmac Alzheimer
Villamanín loteria Nadal
Donald Trump
Dermatosi Nodular
Guardiola
Robert Lewandowski
Cabrera Espanyol

La millor cuina popular del barri del Serrallo de Tarragona, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.35, arriba un altre capítol de la segona temporada de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Dlo/Magnolia, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Aquesta setmana, el programa es desplaça al barri del Serrallo de Tarragona, a la recerca de la millor cuina popular.

08/05/2018 - 11.05 Actualitzat 08/05/2018 - 11.08

En aquesta ocasió, "Joc de cartes" visita el barri del Serrallo de Tarragona per trobar el millor restaurant de cuina popular. Capitanejats per Marc Ribas, visitaran la Virginia i l'Anap Bistro, un restaurant de cuina local amb una presentació dels plats gens tradicional. També seran amb l'Òscar a El Taller, un restaurant de cuina nikkei que fusiona la gastronomia japonesa amb la peruana. Continuaran la ruta fins arribar al Gli Angeli, la proposta del Nicola, un restaurant italià de cuina marinera. I, finalment, l'Àngel i el Pòsit, un establiment de tradició familiar ubicat en un edifici històric.

Aquesta setmana, Marc Ribas donarà a un dels restaurant el Segell Blau, que atorga Agbar, i determinarà quin  és el restaurant més sostenible.

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. En cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre ells per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

I després, a les 23.45, "Joc de cartes" descobrirà el millor restaurant entre pedres històriques de Tarragona

Marc Ribas presentarà Anna Sas, propietària de Les voltes. Una dona enèrgica amb un local ambientat en l'antiga Roma. També coneixerà Jordi Vilaplana, que es va convertir en propietari de l'Entre Copes després de treballar-hi com a cambrer. Explicarà com Andrea Muñoz va passar d'estudiar Dret a ser la propietària del Barhaus. I donarà a conèixer la història de Josep Vidal, que manté l'essència de la cuina de la seva mare al seu restaurant, Les Coques.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3