
Diumenge, a les 20.25
La revolució de la tradició, a "Origen Catalunya"
Diumenge, 29 de juliol, a les 20.25, TV3 emetrà el novè capítol d'"Origen Catalunya", un programa de viatges dirigit i presentat per Elisabet Cortiles que busca productes catalans que s'exporten i la història de la gent que els consumeix. Diumenge, el programa descobrirà dos mons molt diferents: el Marroc i Hong-Kong.
27/07/2018 - 17.42 Actualitzat 09/09/2020 - 09.22
Tradició i modernitat no tenen per què ser antagònics. La globalització, ha uniformat, però alhora també ha estès la diversitat, i d'això és del que el programa parlarà en aquest episodi. Descobrirà com els costums i la tecnologia catalans han arribat fins a llocs inimaginables; per què a Hong Kong hi ha un iogurt lleidatà que forma part de les postres d'un restaurant amb estrella Michelin, i la carn de porc d'Avinyó, al Bages, omple supermercats d'aquesta ciutat.
Al Marroc, la tecnologia catalana hi té molt a dir: s'hi exporten sistemes de reg i generadors elèctrics que, sense cap mena de dubte, els fan la vida més fàcil.
"Origen Catalunya" es compon de deu capítols de mitja hora en què Elisabet Cortiles, presentadora i directora, visita països diversos a la recerca dels productes fets i fabricats a Catalunya que es venen arreu del món.
Avui és notícia
Desallotjat l'antic Institut B9 de Badalona, on malvivien fins a 400 persones
Illa compareix al Parlament per donar explicacions del brot de pesta porcina
Cerdán manté al Senat la seva innocència en el cas Koldo: "Ningú està buscant la veritat"
"Vespreig", elegit neologisme de l'any 2025
Els preus dels principals títols de transport públic el 2026, si es manté l'aportació estatal