Cerdán cas Koldo
Nick Reiner cadena perpètua
Desallotjament Institut B9 Badalona
Trump petroli Veneçuela
Europa cotxe elèctric
Pla habitatge CE
Illa pesta porcina
Sumar PSOE
Sirat
Tractorada Barcelona
Anna Guitart Institut Ramon Llull
BCN Gastronomic Society
The Best
Guadalajara Barcelona
Ter Stegen

Diumenge, a les 20.25

La revolució de la tradició, a "Origen Catalunya"

Diumenge, 29 de juliol, a les 20.25, TV3 emetrà el novè capítol d'"Origen Catalunya", un programa de viatges dirigit i presentat per Elisabet Cortiles que busca productes catalans que s'exporten i la història de la gent que els consumeix. Diumenge, el programa descobrirà dos mons molt diferents: el Marroc i Hong-Kong.

27/07/2018 - 17.42 Actualitzat 09/09/2020 - 09.22

Tradició i modernitat no tenen per què ser antagònics. La globalització, ha uniformat, però alhora també ha estès la diversitat, i d'això és del que el programa parlarà en aquest episodi. Descobrirà com els costums i la tecnologia catalans han arribat fins a llocs inimaginables; per què a Hong Kong hi ha un iogurt lleidatà que forma part de les postres d'un restaurant amb estrella Michelin, i la carn de porc d'Avinyó, al Bages, omple supermercats d'aquesta ciutat.

Al Marroc, la tecnologia catalana hi té molt a dir: s'hi exporten sistemes de reg i generadors elèctrics que, sense cap mena de dubte, els fan la vida més fàcil.

"Origen Catalunya" es compon de deu capítols de mitja hora en què Elisabet Cortiles, presentadora i directora, visita països diversos a la recerca dels productes fets i fabricats a Catalunya que es venen arreu del món.

tv3.cat/origencatalunya
instagram.com/origencatalunyatv3