
Ladis Alcalà prepara un arròs amb cranc blau, a "Cuines"
Demà, Marc Ribas cuinarà amb el cuiner Ladis Alcalà. El programa es desplaçarà fins al delta de l'Ebre, durant tot el juliol, per cuinar amb productes autòctons de la zona, com l'anguila, els musclos, les ostres, l'arròs o el crestó. I amb convidats molt especials
05/07/2018 - 09.27 Actualitzat 05/07/2018 - 09.26
En aquesta reserva de la biosfera i en l'entorn de dos espais únics, com una musclera i una barraca tradicional, Marc Ribas prepararà receptes que combinaran la senzillesa amb la qualitat del producte.
I no ho farà sol, demà estarà acompanyat pel cuiner del restaurant "Mas de Prades" que va guanyar el "Joc de cartes" dedicat a les terres de l'Ebre, Ladis Alcalà, amb qui prepararà un arròs amb cranc blau.
Avui és notícia
Preocupació per la crescuda de rius, sobretot a Girona: evacuen una residència a l'Empordà
Sant Esteve passat per aigua amb alertes activades per acumulació de pluja, neu i onatge
La llevantada de Sant Esteve, en imatges: del fort onatge de la costa a la neu del Ripollès
El govern espanyol reclama a Feijóo que es mulli sobre Badalona: "Albiol es comporta com un hooligan"
Trump diu que ha atacat Estat Islàmic a Nigèria pels "assassinats de cristians innocents"