Sílvia Munt Premi Gaudí d'Honor 2026
Rosalía LUX Tour
Nou atac israelià Gaza
ES-Alert dana
Federica Mogherini
Matthew Perry
Mundial 2026 Trump
Veritats i mentides immigració
Origen pesta porcina
Ajuts cotxe elèctric
Fira de Guadalajara
Manga Barcelona
Copa del Rei
Atlètic Balears Espanyol
Sant Andreu

L'AINS ha premiat la feina de divulgació que ha fet l'"Economia i Empresa" en l'àmbit de la innovació agroalimentària

L'Associació Empresarial Innovadora Nutrició i Salut és un entitat amb seu a Reus que s'encarrega de vetllar per la innovació en el sector alimentari

10/11/2015 - 13.35 Actualitzat 14/09/2020 - 10.29

L'espai "Economia i empresa" de Catalunya Informació, amb Nati Adell, ha estat premiada per haver produït reportatges com "Els calçots del segle XXI"; "Mas Gourmets, innovació en el producte i en el tracte amb els clients"; "Descobrir la diversitat cultural a través de la cuina"; "Natural Machines presenta FOODINI, una impressora 3D capaç d'imprimir menjar"; "Torrons Vicens crea uns torrons per a tot l'any" o "Els primers cereals d'esmorzar a base d'avellana i d'un nou ingredient per a la indústria alimentària que s'obté a partir de la pell de les avellanes i les ametlles".

L'AINS té la missió de promoure i contribuir a la competitivitat i a la innovació del sector agroalimentari espanyol en l'àmbit dels aliments funcionals, i incrementar la competitivitat a través d'estratègies que generen fluxos de coneixement i innovació.

Aquest dijous al vespre, la consellera delegada d'ACCIO, l'agència de la Generalitat destinada a la promoció econòmica de l'empresa catalana, Nuria Betriu, farà entrega del premi a l'Hotel Condes de Barcelona.

El programa "Economia i empresa" es fa cada dilluns, de 21 a 22 h, a Catalunya Informació.

 

Catradio.cat/Catinfo/EconomiaiEmpresa

Facebook.com/EconomiaiEmpresa

Twwiter.com/Catinfo/Economia

 

Catradio.cat/catinfo

Twitter.com/catinformacio