
L'AINS ha premiat la feina de divulgació que ha fet l'"Economia i Empresa" en l'àmbit de la innovació agroalimentària
L'Associació Empresarial Innovadora Nutrició i Salut és un entitat amb seu a Reus que s'encarrega de vetllar per la innovació en el sector alimentari
10/11/2015 - 13.35 Actualitzat 14/09/2020 - 10.29
L'espai "Economia i empresa" de Catalunya Informació, amb Nati Adell, ha estat premiada per haver produït reportatges com "Els calçots del segle XXI"; "Mas Gourmets, innovació en el producte i en el tracte amb els clients"; "Descobrir la diversitat cultural a través de la cuina"; "Natural Machines presenta FOODINI, una impressora 3D capaç d'imprimir menjar"; "Torrons Vicens crea uns torrons per a tot l'any" o "Els primers cereals d'esmorzar a base d'avellana i d'un nou ingredient per a la indústria alimentària que s'obté a partir de la pell de les avellanes i les ametlles".
L'AINS té la missió de promoure i contribuir a la competitivitat i a la innovació del sector agroalimentari espanyol en l'àmbit dels aliments funcionals, i incrementar la competitivitat a través d'estratègies que generen fluxos de coneixement i innovació.
Aquest dijous al vespre, la consellera delegada d'ACCIO, l'agència de la Generalitat destinada a la promoció econòmica de l'empresa catalana, Nuria Betriu, farà entrega del premi a l'Hotel Condes de Barcelona.
El programa "Economia i empresa" es fa cada dilluns, de 21 a 22 h, a Catalunya Informació.
Catradio.cat/Catinfo/EconomiaiEmpresa
Avui és notícia
Tres milions de porcs i senglars morts: el viatge de la pesta porcina per la Unió Europea
Senglars: d'estar prop de l'extinció a ser un risc per a l'expansió de la pesta porcina africana
El preu del porc segueix baixant en picat per evitar excedents i facilitar l'exportació a Europa
S'eleven a 13 els positius per pesta porcina africana, tots dins de la zona afectada
Els pescadors de peix blau podran vendre una part de les tonyines que capturin accidentalment