
DISSABTE I DIUMENGE
L'amabilitat de la parla i la saviesa de la cuina, a "L'ofici de viure"
Demà dissabte, 10 de setembre, a la web i a l'app de Catalunya Ràdio, "L'ofici de viure" revelarà si la parla ha de ser amable i per què, amb l'antropòleg Josep Maria Fericgla.
09/09/2022 - 12.49 Actualitzat 09/09/2022 - 12.49
A "L'ofici de viure" de dissabte, Josep Maria Fericgla admetrà que està convençut que la parla ha de ser amable i n'exposarà els motius. També donarà consells per aconseguir aquesta amabilitat, que potser sembla fàcil però que cal exercitar. Al capdavall, l'amabilitat engendra amabilitat. El filòsof Francesc Torralba també farà una reflexió sobre aquesta qüestió.
Al programa de diumenge, la dietista i nutricionista Gemma Hortet i el doctor Miquel Masgrau explicaran a Gaspar Hernàndez quina és la saviesa de la cuina, quins ingredients ha de tenir i com s'ha d'aprofitar per acostar-la a la medicina natural, la que ajuda a evitar malalties i restitueix l'equilibri natural del cos quan aquestes sí que apareixen. Amb una reflexió de la nutricionista i naturòpata Marta Marcè i l'espai dels diumenges de Sergi Torres.
catradio.cat/lofici-de-viure
twitter.com/LOficiDeViure
instagram.com/loficideviure
facebook.com/loficideviure
Avui és notícia
Així va néixer (i morir) el controvertit model sanitari publicoprivat valencià que ha adoptat Madrid
Acord per mantenir la rebaixa del 50% en la T-usual i la T-jove per al 2026
On serà vàlid l'abonament de transport públic de 60 euros mensuals, 30 per als joves
Sindicats i ministeri acorden ampliar el permís per dol i crear-ne un per a cures pal·liatives
Treballar més d'un segle per igualar el sou anual d'un alt directiu: retrat de la bretxa salarial