Salomé Pradas
Nick Reiner
Trump demanda a BBC
T-usual T-jove 2026
Tall a la C-17 a Montcada
iRobot bancarrota
Policia Nacional Lleida assetjament
Model sanitari Alzira
Rosalía videoclip "La perla"
Abonament únic transport públic
Bondi Beach
TMB botiga de productes
Rob Reiner homicidi
Florentino Pérez
Barça Guadalajara Copa

DISSABTE I DIUMENGE

L'amabilitat de la parla i la saviesa de la cuina, a "L'ofici de viure"

Demà dissabte, 10 de setembre, a la web i a l'app de Catalunya Ràdio, "L'ofici de viure" revelarà si la parla ha de ser amable i per què, amb l'antropòleg Josep Maria Fericgla.

09/09/2022 - 12.49 Actualitzat 09/09/2022 - 12.49

A "L'ofici de viure" de dissabte, Josep Maria Fericgla admetrà que està convençut que la parla ha de ser amable i n'exposarà els motius. També donarà consells per aconseguir aquesta amabilitat, que potser sembla fàcil però que cal exercitar. Al capdavall, l'amabilitat engendra amabilitat. El filòsof Francesc Torralba també farà una reflexió sobre aquesta qüestió. 

Al programa de diumenge, la dietista i nutricionista Gemma Hortet i el doctor Miquel Masgrau explicaran a Gaspar Hernàndez quina és la saviesa de la cuina, quins ingredients ha de tenir i com s'ha d'aprofitar per acostar-la a la medicina natural, la que ajuda a evitar malalties i restitueix l'equilibri natural del cos quan aquestes sí que apareixen. Amb una reflexió de la nutricionista i naturòpata Marta Marcè i l'espai dels diumenges de Sergi Torres

 

catradio.cat/lofici-de-viure 
twitter.com/LOficiDeViure 
instagram.com/loficideviure 
facebook.com/loficideviure