Loteria de Nadal 2025
Ordeig pesta porcina africana
Cotxe bomba Moscou
Accident motorista Torrefarrera
B9 de Badalona
Milagros Tolón
Comicis a Extremadura
Tiroteig a Johannesburg
Dossier Epstein
Tales il·legals arbres
Mort violenta Molins de Rei
Inuncat
Vila-real Barça
Girona Atlètic de Madrid
Brahim Díaz Marroc

De dilluns a divendres, a les 15.45, a TV3

Les receptes de l'Escola d'Hoteleria de Sant Pol, a "Cuines"

Ensenyarem a preparar una amanida Cèsar, tàrtar de llobarro, poma en textures, arròs d'ànec amb taronja...

09/11/2015 - 16.20 Actualitzat 09/11/2015 - 16.42

Aquesta setmana traslladem el plató de "Cuinesa les aules de l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol. L'EUHT, amb 50 anys d'experiència i amb alumnes de més de vint nacionalitats, ofereix estudis de direcció hotelera i de restauració. La de Sant Pol de Mar és l'última de les escoles que visitarem aquest 2015. 

La setmana començarà amb una recepta de sala per homenatjar els cambrers: l'amanida Cèsar preparada davant del comensal. El professor Josep Sala farà per a nosaltres un clàssic dels entrants d'origen nord-americà.

El Josep serà també l'encarregat de l'elaboració de dimarts. El professor de servei de sala de l'EUHT de Sant Pol farà un tàrtar de llobarro amb amanida d'escarola i vinagreta de flor de romaní, tal com ho faria si en lloc d'espectadors al davant tingués un comensal. 

Dimecres ens endolcirà el programa la professora de cuina Panda Gay. La recepta: una poma en textures amb nous de macadàmia i castanyes. 

L'endemà, la Panda prepararà una hamburguesa de salmó amb cuscús de coliflor i romanesco. 

I tancarà la setmana un arròs d'ànec amb taronja que farà Albert Corsellas, també professor de cuina de l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol.