
De dilluns a divendres, a les 15.45, a TV3
Les receptes de l'Escola d'Hoteleria de Sant Pol, a "Cuines"
Ensenyarem a preparar una amanida Cèsar, tàrtar de llobarro, poma en textures, arròs d'ànec amb taronja...
09/11/2015 - 16.20 Actualitzat 09/11/2015 - 16.42
Aquesta setmana traslladem el plató de "Cuines" a les aules de l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol. L'EUHT, amb 50 anys d'experiència i amb alumnes de més de vint nacionalitats, ofereix estudis de direcció hotelera i de restauració. La de Sant Pol de Mar és l'última de les escoles que visitarem aquest 2015.
La setmana començarà amb una recepta de sala per homenatjar els cambrers: l'amanida Cèsar preparada davant del comensal. El professor Josep Sala farà per a nosaltres un clàssic dels entrants d'origen nord-americà.
El Josep serà també l'encarregat de l'elaboració de dimarts. El professor de servei de sala de l'EUHT de Sant Pol farà un tàrtar de llobarro amb amanida d'escarola i vinagreta de flor de romaní, tal com ho faria si en lloc d'espectadors al davant tingués un comensal.
Dimecres ens endolcirà el programa la professora de cuina Panda Gay. La recepta: una poma en textures amb nous de macadàmia i castanyes.
L'endemà, la Panda prepararà una hamburguesa de salmó amb cuscús de coliflor i romanesco.
I tancarà la setmana un arròs d'ànec amb taronja que farà Albert Corsellas, també professor de cuina de l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol.
Avui és notícia
Loteria de Nadal 2025: la grossa rega Lleó amb el 79432 i Catalunya es queda amb engrunes
Comprova la loteria de Nadal 2025: consulta si el teu número ha estat premiat
Loteria de Nadal 2025: quins són els premis i a partir de quina quantitat hem de tributar
Ordeig reitera que l'IRTA és segur, a falta de comparar l'ADN dels virus de pesta porcina africana
Eleccions a Extremadura: el PP guanya sense majoria absoluta, el PSOE s'enfonsa i Vox es dispara