L'IRTA Mas Badia de La Tallada d'Empordà celebra una jornada tècnica sobre el préssec, la nectarina i la poma d'estiu
Barcelona.- L'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) Mas Badia de La Tallada d'Empordà (Baix Empordà) celebra el dia 23 d'agost una jornada tècnica amb visita a parcel·les d'assaig de poma i pera i amb l'exposició i resum de les principals varietats de préssec, nectarina i poma d'estiu.
06/08/2006 - 12.25 Actualitzat 06/08/2006 - 12.25
Avui és notícia
La llevantada s'intensifica i s'espera un Sant Esteve passat per aigua i amb temporal de mar

Mal temps a la carretera: què ha de tenir el kit d'emergència del cotxe?
Ucraïna celebra el quart Nadal de la guerra en espera d'una resposta oficial de Moscou al pla de pau
Mantes i menjar calent per als desnonats del B9 que passen Nadal arrecerats sota el pont
El B9 de Badalona: radiografia (i responsabilitats) d'un desallotjament a les portes de Nadal