Comprovar loteria de Nadal
Loteria de Nadal 2025
Epidèmia de grip
Illa pressupostos
EUA i Veneçuela
Premi Internacional Catalunya
Medalla d'Or de la Generalitat
Drons Ucraïna
Tiroteig Castelldefels
Mor Chris Rea
Ordeig pesta porcina africana
Cotxe bomba Moscou
Vila-real Barça
Girona Atlètic de Madrid
Brahim Díaz Marroc

Londres explora el món de la tapa de la mà de Ferran Adrià i l'equip del 'Tickets'

Londres (ACN).- La tapa i la cuina mediterrània han estat aquest dilluns les protagonistes del primer congrés de gastronomia d'Estrella Damm fora de l'Estat, que s'ha celebrat a Londres abans de la gala dels millors restaurants del Regne Unit. El xef català Ferran Adrià ha explicat a la capital britànica que El Bulli va introduir "el concepte de tapa a l'alta gastronomia". Adrià ha remarcat la "dificultat" de definir què és una tapa, i ha explicat que amb el seu germà Albert van debatre durant "dos mesos" sobre el concepte mentre preparaven l'obertura de 'Tickets'. L'acte també ha comptat amb la participació dels dos xefs del local, Fran Agudo i David Gil, que han fet una demostració dels seus plats.

30/06/2014 - 22.00 Actualitzat 30/06/2014 - 22.00