L'organització Slow Food del Garraf promociona els vins de la comarca
Sitges (Garraf).- Una cinquantena de periodistes i restauradors, així com membres d'institucions locals, han participat en el tast de vins de l'Associació de Viticultors del Massís del Garraf. L'acte, que ha tingut lloc al Saló d'Or del Palau Maricel, ha estat organitzat per Slow Food convivium Garraf. Aquesta organització promociona i protegeix els productes locals que corren el perill de desaparèixer, i pretén mantenir la petita agricultura, la ramaderia o la pesca sostenible. Slow Food Garraf treballa per donar a conèixer aliments com la malvasia de Sitges, la mongeta del ganxet o els espigalls i ara, també, els vins dels Massís del Garraf ja que, tal com ha recordat el seu president, Valentí Mongay, la majoria de restaurants de la comarca 'no tenen més de dos vins del Garraf en la seva carta'.
22/06/2007 - 08.47 Actualitzat 22/06/2007 - 08.49
Avui és notícia
Optimisme de Trump en rebre Zelenski per parlar del pla de pau a Ucraïna: "Estem a la recta final"

Crisi humanitària al Donbàs ocupat: Donetsk, sense aigua, i Mariúpol, sense cases
Cues als remuntadors i carreteres per gaudir de la neu el primer dia després del temporal
Barrancs desbordats i vols desviats al País Valencià, que rebaixa l'alerta per pluja a taronja
Un mort i dos desapareguts pel temporal a Andalusia