Cerdán cas Koldo
Errejón Elisa Mouliaá
Nick Reiner cadena perpètua
Guàrdia Civil Sant Sadurní
Alerta pluja Montsià
Desallotjament Institut B9 Badalona
Warner Bros
Trump petroli Veneçuela
Banksy Museu Moco Barcelona
Ajut ulleres i lentilles
ERO a Telefónica
Uber Eats jutjats
The Best
Guadalajara Barça
Alcaraz

Manel Puigbert, copropietari del restaurant Les Cols d'Olot: 'La segona estrella Michelin fa més respecte que la primera'

Olot (ACN).- El personal del restaurant Les Cols d'Olot i els seus propietaris tornaven a treballar aquest dijous amb plena normalitat després que ahir els confirmessin ser mereixedors d'una estrella Michelin, la segona que reben des de l'any 2004. El copropietari del restaurant, Manel Puigbert, reconeixia que aquesta 'fa més respecte que la primera', ja que només són deu els restaurants a l'Estat que tenen aquesta doble distinció. 'És un reconeixement a la feina feta durant els 20 anys, amb el nostre equip de 24 persones, i molta il·lusió per continuar fent tan bé com sapiguem aquesta feina'. La filosofia de la seva cuina respon a la intimitat del paisatge rural de la Garrotxa i a l'estacionalitat.

26/11/2009 - 17.01 Actualitzat 26/11/2009 - 17.01