
Marc Ribas, Gessamí Caramés i Arnau París presenten el primer llibre del "Cuines"
Els xefs de l'espai de cuina de 3Cat han escollit més de 100 receptes, trucs i consells diferents per a la primera publicació oficial del programa
26/03/2024 - 14.14 Actualitzat 26/03/2024 - 18.03
El dilluns 8 d'abril, a les 19.00, els conductors del programa de cuina de 3Cat presentaran el primer llibre oficial del "Cuines" a la Casa del Llibre de Rambla Catalunya, a Barcelona.
Marc Ribas, Gessamí Caramés i Arnau París han recopilat en aquesta publicació de més de 200 pàgines les seves millors receptes, receptes brutals, meleta de romer i receptes pim-pam. A més d'explicar pas a pas com executar-les, els cuiners han inclòs un manual de trucs i consells per aprendre a fer una compra responsable i amb productes de temporada, per saber com emmagatzemar els aliments de forma segura i per dominar tècniques bàsiques que estalviïn temps i feina a l'hora de cuinar.
El receptari està editat per Ara Llibres amb la col·laboració de 3Cat.
Avui és notícia
Els socis d'investidura pressionen Sánchez perquè mogui fitxa pels escàndols que esquitxen el PSOE
Els pescadors catalans podran pescar finalment 143 dies al Mediterrani el 2026
Mor l'actor Héctor Alterio als 96 anys
La variant K de la grip A, protagonista d'una temporada de grip que es preveu excepcional
Jubilar-se abans o després del que toca: quines opcions tens i quins avantatges i inconvenients hi ha