Comprovar loteria de Nadal
Loteria de Nadal 2025
Epidèmia de grip
Illa pressupostos
EUA i Veneçuela
Premi Internacional Catalunya
Medalla d'Or de la Generalitat
Drons Ucraïna
Tiroteig Castelldefels
Mor Chris Rea
Ordeig pesta porcina africana
Cotxe bomba Moscou
Vila-real Barça
Girona Atlètic de Madrid
Brahim Díaz Marroc

Maria Nicolau prepara "Cuina salvatge", la cuina casolana per a la generació TikTok

La xef Maria Nicolau tindrà programa propi: "Cuina salvatge". Un format exclusivament digital produït per 3Cat amb la col·laboració d'Abacus i pensat per introduir la generació TikTok als fogons amb trucs, secrets i bàsics de la cuina catalana.

19/07/2023 - 13.41 Actualitzat 19/07/2023 - 14.00

La xef Maria Nicolau es posa al capdavant de "Cuina salvatge", un nou espai exclusivament digital que tindrà forta presència a les xarxes socials i canals digitals de TV3. A través de càpsules curtes, de menys de 10 minuts, la xef explicarà bàsics de la cuina catalana, trucs, secrets i tot el que cal saber per atrevir-nos a cuinar. El plantejament parteix d'un punt de vista generacional i busca descobrir-nos una cuina assequible, sostenible i de qualitat per a tots els públics, sobretot aquells que viuen més allunyats dels fogons.

A més d'un receptari variat, amb espai pels clàssics i per la innovació, el format comptarà amb convidats estrella del panorama juvenil català, així com visites fora de plató per reivindicar també l'àmbit rural. Amb un llenguatge més proper al vídeoblog que a la recepta televisiva, el programa demostrarà que aprendre a cuinar és la millor opció tant per la butxaca com pel planeta. I per menjar com reis, és clar. Tot, a prova de generació Z.

Maria Nicolau (La Garriga, 1982) és cuinera d'ofici i de vocació. Després de vint anys d'experiència treballant en nombrosos restaurants de Catalunya, Espanya i França, Nicolau està reafirmant la seva aposta per la divulgació a través de diferents projectes dins el món de la comunicació: actualment col·labora en diferents programes de TV3 i Catalunya Ràdio, com el "Tot es mou", "El matí de Catalunya Ràdio" o l'"Està passant"; publica el llibre Cuina! O barbàrie (Ara Llibres, 2022), un èxit en vendes que ja supera la sisena edició. Paral·lelament, publica articles i continua fent rebombori a les xarxes, sempre amb l'objectiu d'acostar la cuina al nostre dia a dia.

"Cuina salvatge" és una producció de 3Cat amb la col·laboració d'Abacus, sorgida de la crida de projectes audiovisuals culturals, innovadors i divulgatius d'entreteniment de la CCMA i l'ICEC del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Maria Nicolau a Instagram

#CuinaSalvatgeTV3