Paco Pérez, del restaurant Miramar: 'Per a un negoci que va començar el 1939 com a xiringuito de platja, no està malament'
Llançà (ACN).- Paco Pérez, el cuiner que regenta el restaurant Miramar de Llançà (Alt Empordà), reconegut aquest dijous amb la segona estrella Michelin, ha reconegut aquest divendres a l'ACN que 'per a un negoci familiar que va començar el 1939 com a xiringuito de platja, no està malament'. Pérez, molt emocionat per la fita, ha explicat que el que destaca la cuina catalana, que ja compta amb 46 restaurants amb estrelles, és que 'ens llevem molt d'hora i anem a dormir molt tard'. El cuiner ha afegit que 'tothom vol fer les coses molt ben fetes' en un món 'molt competitiu', i ha destacat que això és més complicat en un indret 'tan apartat' com Llançà. Pérez confia que la segona estrella els aporti ara 'més moviment'.
26/11/2010 - 13.00 Actualitzat 26/11/2010 - 13.00
Avui és notícia
Els casos d'assetjament sexual sacsegen el PSOE: sis investigats i pressió per portar-ho a la Fiscalia

Informe del PSOE sobre Salazar: les denúncies d'assetjament sexual, creïbles però no comprovables
Yolanda Díaz reclama a Pedro Sánchez una remodelació "absolutament profunda" del govern
Carles III anuncia que evoluciona bé del càncer i que l'any que ve reduirà el tractament
Es publiquen noves fotos de Jeffrey Epstein en què es veuen Donald Trump, Bill Clinton i Woody Allen