
Sitges
Pop atlàntic, escollida tapa de l'any en la segona edició del concurs de Sitges
És obra de Manuel Núñez, del restaurant Arume, de Barcelona
Redacció
01/03/2015 - 18.05 Actualitzat 01/03/2015 - 21.50
Manuel Núñez, del restaurant Arume, ha estat el guanyador de la segona edició de la Tapa de l'any, que s'ha fet a Sitges. Núñez és gallec i només fa sis mesos que ha obert el restaurant a Barcelona. Ha guanyat el premi amb la tapa "Pop atlàntic", una versió del pop a la gallega. El jurat n'ha destacat la presentació, l'originalitat i l'extraordinari gust.
El segon premi ha estat per al cuiner Rafa Solé, de Firo Tast, de Barcelona; i el tercer, per a Susana Aragón, de l'Ona Nuit Restaurant, del Prat de Llobregat.
El jurat, format pel cuiner Jordi Herrera, el gastrònom Toni Massanés i els periodistes gastronòmics Xavier Agulló i Mikel López Iturriaga, ha elegit els guanyadors entre 12 finalistes, que han cuinat en directe les seves tapes en una gala celebrada davant més de 1.400 espectadors i presentada per l'actor Quim Masferrer i el xef Alberto Chicote.
Avui és notícia
Temporal a Catalunya: envien una alerta pel fort onatge a l'Empordà i ja neva a cotes baixes
Alertes per pluges, neu i mala mar: el mal temps marcarà Nadal i Sant Esteve
Illa reivindica "la Catalunya de convivència que acull i integra tothom" a l'ofrena a Macià
D'on venen els galets, la pasta de l'escudella de Nadal genuïnament catalana
La tradició de la missa del Gall a Montserrat: "És una sensació especial"