Líder de la seva franja amb 250.000 espectadors
"Pop up xef": remant contra el paisatge a la Seu d'Urgell
Les excel·lents carns i els làctics de la capital de l'Alt Urgell, ingredients bàsics en les propostes dels xefs Laura Zurriaga i Pedro Cárdenas, els concursants d'aquesta edició de "Pop up xef"
09/12/2020 - 22.55 Actualitzat 10/12/2020 - 08.54
La Laura Zurriaga i el Pedro Cárdenas, els dos joves i agosarats xefs que es baten en duel culinari en aquesta edició de "Pop up xef", han arribat a la Seu d'Urgell amb molta il·lusió i moltes ganes de triomfar.
A més de descobrir la peculiaritat dels seus veïns i la bellesa de l'entorn, els concursants han comprovat que a la zona pirenaica tenen excel·lents carns de vedella i conill i molt bons formatges i mantega, reis indiscutibles dels productes de proximitat.
Com sempre, la competició s'ha portat a terme en una vila desconeguda per als concursants, que han afrontat repte de crear el plat que representi més bé l'essència del municipi.
Marc Ribas ha fet, un programa més, de mestre de cerimònies, mentre que a Santi Villas i Meritxell Falgueras els ha tocat fer de jurat.
Avui és notícia
La majoria dels desallotjats del B9 de Badalona, a la intempèrie: "Ens hem quedat sense sostre"
Què incorpora la llei per garantir els drets LGTBIQ+: més sancions i autodeterminació de gènere
Les pluges inunden alguns carrers d'Alcanar i tanquen carreteres durant hores
Illa torna a defensar al Parlament la gestió de la pesta porcina i encara no n'aclareix l'origen
Cerdán defensa la seva innocència i es declara víctima d'una persecució "pròpia de la inquisició"