B9 Badalona
Atemptat Moscou
Mor Vince Zampella
EUA i Veneçuela
Comprovar loteria de Nadal
Loteria de Nadal 2025
Epidèmia de grip
Illa pressupostos
Premi Internacional Catalunya
Medalla d'Or de la Generalitat
Drons Ucraïna
Tiroteig Castelldefels
Vila-real Barça
Girona Atlètic de Madrid
Brahim Díaz Marroc

Edició a Olot

"Pop up xef": socarrimats per la pressa en terra de volcans

La batalla gastronòmica d'aquesta setmana ha tingut lloc a Olot, on els xefs concursants, Marc Grivé i Marta Martínez, han hagut de preparar un plat original inspirat en la característica patata de la vila

16/12/2020 - 22.45 Actualitzat 17/12/2020 - 15.07

Els xefs Marta Martínez i Marc Grivé s'han trobat a Olot. Allà, ràpidament han descobert que no podien fer un plat amb l'essència olotina sense tenir present la seva característica patata.

També tenien molt clar que, si volien ser originals, havien d'anar més enllà de l'elaboració clàssica del tubercle. Així, s'ha establert un duel  cara a cara entre els dos concursants, dos cuiners amb molta personalitat que no es conformen només guanyant.

Com sempre, Marc Ribas ha estat el mestre de cerimònies del concurs que enfronta dos cuiners joves, amb molta projecció, però amb estils diferents, que competeixen en una població desconeguda i sota la mirada del jurat format per Meritxell Falgueras i Santi Villas.