Edició a Olot
"Pop up xef": socarrimats per la pressa en terra de volcans
La batalla gastronòmica d'aquesta setmana ha tingut lloc a Olot, on els xefs concursants, Marc Grivé i Marta Martínez, han hagut de preparar un plat original inspirat en la característica patata de la vila
16/12/2020 - 22.45 Actualitzat 17/12/2020 - 15.07
Els xefs Marta Martínez i Marc Grivé s'han trobat a Olot. Allà, ràpidament han descobert que no podien fer un plat amb l'essència olotina sense tenir present la seva característica patata.
També tenien molt clar que, si volien ser originals, havien d'anar més enllà de l'elaboració clàssica del tubercle. Així, s'ha establert un duel cara a cara entre els dos concursants, dos cuiners amb molta personalitat que no es conformen només guanyant.
Com sempre, Marc Ribas ha estat el mestre de cerimònies del concurs que enfronta dos cuiners joves, amb molta projecció, però amb estils diferents, que competeixen en una població desconeguda i sota la mirada del jurat format per Meritxell Falgueras i Santi Villas.
Avui és notícia
Els whatsapps de Mazón a Feijóo el dia de la dana: "Un puto desastre, serà això, presi"
Detecten un cas de grip aviària a l'Urgell, el primer en una granja de Catalunya des del 2023
Alerta per pluges intenses i grans onades a les comarques del nord-est per Nadal i Sant Esteve
De què són responsables les administracions en el desallotjament del B9? Un marc normatiu "confús"
Reclamen a les autoritats que no es desentenguin de les persones que queden sota el pont de Badalona