"Tàpias Variades", deu anys dedicats a la bona cuina
"Tàpias Variades", el programa de gastronomia de Catalunya Ràdio, amb Pere Tàpias, fa deu anys. Per celebrar-ho, aquest dissabte, 30 de juny, després del programa, el músic i gastrònom visitarà amb 50 oients els Cellers Torres, a Pacs del Penedès.
28/06/2007 - 14.29 Actualitzat 30/11/2022 - 13.11
Pere Tàpias dedicarà el programa d’aquest dissabte a la cuina de carmanyola, amb Assumpta Miralpeix, professora de cuina de l’Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona. De nou a deu del matí, combinarà l’opinió dels oients i els consells gastronòmics amb bona música i, sobretot, amb molt bon humor.
Després del programa, cap a dos quarts d’onze del matí, Pere Tàpias i cinquanta oients que han estat seleccionats prèviament, aniran amb autocar des de Barcelona cap a Pacs del Penedès. Un cop allà, visitaran les instal•lacions vitivinícoles de cellers Torres i degustaran els seus productes.
Durant deu anys, Pere Tàpias ha portat el bo i el millor de la cuina catalana a Catalunya Ràdio i ha tingut com a convidats grans mestres dels fogons com Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Santi Santamaria o els germans Roca d’”El celler de Can Roca”, per posar-ne alguns exemples.
En una dècada, Tàpias ha tocat totes les tecles, ha parlat de tot tipus de menjar, i ha compartit amb els oients secrets culinaris diversos, des dels més tradicionals als més moderns i transgressors... Des del seu pas al cap de setmana, “Tàpias Variades” ha estat un dels programes més escoltats del dissabte i s’ha caracteritzat pel to distès i alhora rigorós en què es parla de gastronomia per convertir-la en un aspecte amè, accessible i atractiu de la nostra quotidianitat.
Després del programa, cap a dos quarts d’onze del matí, Pere Tàpias i cinquanta oients que han estat seleccionats prèviament, aniran amb autocar des de Barcelona cap a Pacs del Penedès. Un cop allà, visitaran les instal•lacions vitivinícoles de cellers Torres i degustaran els seus productes.
Durant deu anys, Pere Tàpias ha portat el bo i el millor de la cuina catalana a Catalunya Ràdio i ha tingut com a convidats grans mestres dels fogons com Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Santi Santamaria o els germans Roca d’”El celler de Can Roca”, per posar-ne alguns exemples.
En una dècada, Tàpias ha tocat totes les tecles, ha parlat de tot tipus de menjar, i ha compartit amb els oients secrets culinaris diversos, des dels més tradicionals als més moderns i transgressors... Des del seu pas al cap de setmana, “Tàpias Variades” ha estat un dels programes més escoltats del dissabte i s’ha caracteritzat pel to distès i alhora rigorós en què es parla de gastronomia per convertir-la en un aspecte amè, accessible i atractiu de la nostra quotidianitat.
Avui és notícia
El ministeri no descarta que el brot de pesta porcina africana sortís d'un laboratori

S'amplia la prohibició d'accés als espais naturals per la pesta porcina: consulta els 91 municipis
Tres milions de porcs i senglars morts: el viatge de la pesta porcina per la Unió Europea
Senglars: d'estar prop de l'extinció a ser un risc per a l'expansió de la pesta porcina africana
El whatsapp del cap de gabinet de Mazón a Pradas el dia de la dana: "Treu-te del cap confinar"