Tomàquets: a la recerca del gust perdut
Com és que sovint els tomàquets que comprem a les botigues no tenen el gust que solien tenir? En Miquel Piris anirà a l'horta dels Noé, al Maresme, per seguir tot el procés de producció i descobrir-ne les raons
12/12/2007 - 16.09 Actualitzat 06/07/2020 - 09.47
Com és que sovint els tomàquets que comprem a les botigues no tenen el gust que solien tenir?
En Miquel Piris anirà a l'horta dels Noé, al Maresme, per seguir tot el procés de producció i descobrir-ne les raons. Coneixerem ben de prop com es fan uns tomàquets més naturals a través de la producció integrada.
A la UPC aquest tema també els preocupa i han muntat un equip per descobrir els millors tomàquets de Catalunya i promocionar-ne el cultiu. A més, coneixerem un mètode nou de conservació que podria revolucionar la producció dels vegetals en un futur pròxim.
En Miquel Piris anirà a l'horta dels Noé, al Maresme, per seguir tot el procés de producció i descobrir-ne les raons. Coneixerem ben de prop com es fan uns tomàquets més naturals a través de la producció integrada.
A la UPC aquest tema també els preocupa i han muntat un equip per descobrir els millors tomàquets de Catalunya i promocionar-ne el cultiu. A més, coneixerem un mètode nou de conservació que podria revolucionar la producció dels vegetals en un futur pròxim.
Avui és notícia
La Marató 2025 contra el càncer: tot a punt per a gairebé vint hores de solidaritat

La importància dels cribratges en la detecció precoç del càncer: quins hi ha i quan s'han de fer
Coral, pacient de càncer de pàncrees: "Tens antecedents familiars i t'imagines el pitjor"
Els socis d'investidura pressionen Sánchez perquè mogui fitxa pels escàndols que esquitxen el PSOE
Els pescadors catalans podran pescar finalment 143 dies al Mediterrani el 2026