
TV3, líder de dimarts, amb un 16,1% de quota, amb els telenotícies, el "Cuines" i el "Sense ficció" en els primers llocs
TV3 va liderar l'audiència d'ahir, amb una quota del 16,1%, a 4,6 punts de la segona. Els cinc programes més vistos van ser de la cadena, amb els telenotícies, el "Cuines" i el "Sense ficció, i tots ells líders de la franja
23/03/2022 - 10.51 Actualitzat 23/03/2022 - 14.18
Ahir, TV3 va tornar a ser la cadena més vista a Catalunya, amb una quota del 16,1%, a 4,6 punts de la segona. Els cinc espais més vistos del dia van ser de la cadena, amb el "TN vespre", que presenta Toni Cruanyes, en primer lloc i líder de la franja, amb 661.000 espectadors i un 28% de quota. El va seguir el "TN migdia", amb Raquel Sans i Xavi Coral, amb 494.000 espectadors, un 29,5% de quota i també el més vist de la franja.
El tercer lloc va ser per al "TN comarques", amb Núria Solé, que va fer una quota del 25,5% i 364.000 espectadors, el tercer millor de la temporada. El quart va ser el "Cuines", en què Marc Ribas va fer un moniato farcit d'ou i cansalada, que van veure 364.000 espectadors i que va fer un 24% de quota.
També en el rànquing dels més vistos hi va haver el "Sense ficció", amb "La Pilarin", amb 352.000 espectadors i un 15,9% de quota, el quart millor resultat de la temporada i líder de la franja. I "Com si fos ahir", la sèrie de la sobretaula, va fer una quota del 17,6% i 242.000 espectadors.
(Font: Kantar, ind. 4 i + amb segones residències i convidats. Els programes que s'han emès en simultani per més d'una de les nostres cadenes i s'han vist per televisió, apareixen al rànquing amb l'audiència total.)
#audiènciesTV3
Avui és notícia
El ministeri investiga si el brot de pesta porcina africana ha sortit d'un laboratori
S'amplia la prohibició d'accés als espais naturals per la pesta porcina: consulta els 91 municipis
El pes del sector porcí català: 4.260 milions d'euros de negoci a l'exterior
La Comissió Europea desaconsella sacrificar senglars i recomana deixar que el virus actuï
Tres milions de porcs i senglars morts: el viatge de la pesta porcina per la Unió Europea