
Amb pollastre amb curri i gambes
Un arròs d'Arnau Paris que trenca tòpics: a la llauna i amb molt "rotllet"
Fàcil, ràpid, còmode i fet al forn. Una recepta pensada per a una persona i per als que volen aconseguir un arròs deliciós amb un mètode exprés
30/07/2023 - 13.34 Actualitzat 04/08/2023 - 17.29
L'arròs a la llauna d'Arnau Paris, xef de "Cuines", no et deixarà indiferent. No hauràs de passar hores a la cuina, ni et farà falta una paella. Amb un forn, una llauna i pocs ingredients tindràs un plat exquisit en un pim-pam! Una recepta ràpida, senzilla, amb un toc de mar i muntanya i amb "rotllet". Ideal per assaborir sol o per quedar molt bé si tens convidats!
Recepta de l'arròs a la llauna
Ingredients:
. 100 g d'arròs carnaroli (rodó petit)
. 280 ml de brou de pollastre
. 3 gambes de Palamós mitjanes
. 1/2 contracuixa de pollastre
. 1 tomata de penjar
. 2 tiges de julivert
. pebre negre
. 1/2 cc de curri
. 1 gra d'all
. sal
. oli
Passos:
1. Comença marinant el pollastre amb curri.
2. Fes un sofregit exprés amb un tomacó i un gra d'all ratllats.
3. Posa l'arròs en una llauna, com les de coure els cargols, després el pollastre marinat i, per últim, el brou que ja tens bullint.
4. I al forn, a 200 graus, durant 17 minuts!
5. Per coronar aquest arròs, col·loca-hi les gambes i posa-les un minut al forn! Atenció! Amb el forn apagat!
I el pas final: assaborir-lo!
Avui és notícia
Els socis d'investidura pressionen Sánchez perquè mogui fitxa pels escàndols que esquitxen el PSOE
Els pescadors catalans podran pescar finalment 143 dies al Mediterrani el 2026
Mor l'actor Héctor Alterio als 96 anys
La variant K de la grip A, protagonista d'una temporada de grip que es preveu excepcional
Jubilar-se abans o després del que toca: quines opcions tens i quins avantatges i inconvenients hi ha