Héctor Alterio
Jubilació
Peter Greene
"Trump gold card"
Carles III
Trinitarios Catalunya
La Xina i el Japó
Cas Leire Díez
UCO
Trump Europa
Concerts Nadal
Messi Índia
Gabriel Masfurroll
Barça Osasuna

Amb pollastre amb curri i gambes

Un arròs d'Arnau Paris que trenca tòpics: a la llauna i amb molt "rotllet"

Fàcil, ràpid, còmode i fet al forn. Una recepta pensada per a una persona i per als que volen aconseguir un arròs deliciós amb un mètode exprés

30/07/2023 - 13.34 Actualitzat 04/08/2023 - 17.29

L'arròs a la llauna d'Arnau Paris, xef de "Cuines", no et deixarà indiferent. No hauràs de passar hores a la cuina, ni et farà falta una paella. Amb un forn, una llauna i pocs ingredients tindràs un plat exquisit en un pim-pam! Una recepta ràpida, senzilla, amb un toc de mar i muntanya i amb "rotllet". Ideal per assaborir sol o per quedar molt bé si tens convidats!

 

Recepta de l'arròs a la llauna

 

Ingredients:

. 100 g d'arròs carnaroli (rodó petit)
. 280 ml de brou de pollastre
. 3 gambes de Palamós mitjanes
. 1/2 contracuixa de pollastre
. 1 tomata de penjar
. 2 tiges de julivert
. pebre negre
. 1/2 cc de curri
. 1 gra d'all
. sal
. oli

 

Arròs a la llauna per a un: una recepta en un pim-pam d'Arnau Paris!

Passos:

1. Comença marinant el pollastre amb curri.

2. Fes un sofregit exprés amb un tomacó i un gra d'all ratllats.

3. Posa l'arròs en una llauna, com les de coure els cargols, després el pollastre marinat i, per últim, el brou que ja tens bullint.

4. I al forn, a 200 graus, durant 17 minuts!

5. Per coronar aquest arròs, col·loca-hi les gambes i posa-les un minut al forn! Atenció! Amb el forn apagat!

I el pas final: assaborir-lo!