Un estudi determina que les escoles de Lleida han d'incrementar el consum de fruita i d'oli d'oliva
Lleida (ACN).- Un estudi elaborat per l'Agència de Salut Pública de Catalunya a unes 200 escoles de Lleida ha determinat que cal incrementar el consum de fruita i oli d'oliva entre els alumnes dels menjadors escolars. Malgrat això un 78% dels centres segueixen la recomanació del consum de 4 a 5 peces de fruita per setmana, una xifra que s'ha doblat en els darrers dos anys. Curiosament, les escoles de Lleida estan per sota la mitjana catalana en l'ús d'oli d'oliva per amanir. L'estudi també ha rebel·lat que els centres escolars no registren els processos que segueixen les condicions higièniques de manipulació dels aliments.
14/03/2013 - 17.00 Actualitzat 14/03/2013 - 17.00
Avui és notícia
La majoria dels desallotjats del B9 de Badalona, a la intempèrie: "Ens hem quedat sense sostre"

Què incorpora la llei per garantir els drets LGTBIQ+: més sancions i autodeterminació de gènere
Les pluges inunden alguns carrers d'Alcanar i tanquen carreteres durant hores
Illa torna a defensar al Parlament la gestió de la pesta porcina i encara no n'aclareix l'origen
Cerdán defensa la seva innocència i es declara víctima d'una persecució "pròpia de la inquisició"