B9 Badalona
Atemptat Moscou
Mor Vince Zampella
EUA i Veneçuela
Comprovar loteria de Nadal
Loteria de Nadal 2025
Epidèmia de grip
Illa pressupostos
Premi Internacional Catalunya
Medalla d'Or de la Generalitat
Drons Ucraïna
Tiroteig Castelldefels
Vila-real Barça
Girona Atlètic de Madrid
Brahim Díaz Marroc

"Un restaurant caníbal a Berlín" analitza els prejudicis que desperta la carn de cavall

Diumenge, 22 de gener, per l'app i la web de Catalunya Ràdio, "Un restaurant caníbal a Berlín", el programa gastronòmic dirigit i realitzat per Paula Molés, s'endinsa en les propietats nutricionals de la carn de cavall i les maneres de cuinar-la

20/01/2023 - 11.36 Actualitzat 20/01/2023 - 13.34

"Un restaurant caníbal a Berlín" analitza els prejudicis que envolten el consum de la carn de cavall i en descobreix les propietats nutricionals, a més, dels plats que es poden fer amb aquest producte típic del Pirineu. Amb el periodista Marc CasanovasRaquel Serrat, criadora d'egües al Ripollès i responsable del sector equí de la Unió de Pagesos; Joan Moret, ramader, que té venda i distribució de carn de poltre ecològica a Llanars, al Ripollès;  i Susana Rodríguez Morera, carnissera de la parada "Radua" de carn de poltre, cavall i menuts, del mercat de Ripollet, al Vallès Occidental. 

Jordi Luque serà l'encarregat de servir el vermut. Explicarà quin és el seu origen, les diferències entre l'escola italiana, francesa i espanyola. I també, Clara Antúnez farà el seu maridatge cultural. 

A més, el programa repassarà l'actualitat de la setmana, hi haurà el so del Salvador Garcia-Arbós i es parlarà de l'especialitat de l'Hostal de Pinós, les patates emmascarades, un plat típic de la zona del Solsonès