
"Un restaurant caníbal a Berlín" entrevista els protagonistes de la gala dels "The World's Fifty Best Restaurants"
Aquest diumenge, 25 de juny, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, dedicarà un programa especial per analitzar com s'ha desenvolupat la gala on es reconeix els 50 millors restaurants del món, celebrada a València, on s'han desplaçat per parlar amb els protagonistes.
23/06/2023 - 13.33 Actualitzat 23/06/2023 - 13.33
El restaurant Central de Lima ha estat escollit el millor restaurant del món durant la gala dels "The World's Fifty Best Restaurants", que s'ha celebrat aquesta setmana. El Disfrutar, de Barcelona, s'ha coronat com el segon millor del món i el millor d'Europa. "Un restaurant caníbal a Berlín" s'ha desplaçat al Palau de les Arts de València i ha conversat amb els protagonistes.
Paula Molés també parlarà d'aquesta edició dels "The World's Fifty Best Restaurants" amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, i reflexionaran sobre la creixent influència de llistes, rànquings i estrelles entre el públic i els cuiners.
Cristina Caparrós, armadora de la Barceloneta, reivindicarà l'alatxa, un peix termòfil semblant a la sardina molt apreciat a Portugal, però encara no gaire valorat aquí. Amb idees per cuinar-la.
El dissenyador Oscar Guayabero analitzarà espais gastronòmics singulars on el disseny condiciona l'experiència de menjar. També visitaran L'estupendo de Badalona per parlar de xiringuitos de platja i d'altres arquitectures efímeres destinades a aconseguir ombra a l'estiu.
Per acabar, repàs de l'actualitat de la setmana, el so del Salvador Garcia-Arbós i l'especialitat de l'Hostal Restaurant Benet, de les Borges Blanques, a les Garrigues.
Avui és notícia
Publicat el Dossier Epstein: milers de documents de la xarxa pedòfila de l'empresari amic de Trump
Desenes de persones passen la tercera nit al ras al voltant del B9 de Badalona
"Estem desbordats": els fabricants de balises, a pocs dies de l'obligatorietat dels llums V16
Balisa V16 o triangles, si viatges fora? Què cal fer servir a cada banda de la frontera
Mor de forma sobtada Slavko Aleksic, un testimoni clau dels "safaris humans" de Sarajevo