Dia dels Innocents
Indonèsia
Balises trànsit v16
Perry Bamonte The Cure
Despeses Nadal
Llevantada Inuncat
Registre patinets elèctrics
Bulgària euro
Fàrmac Alzheimer
Villamanín loteria Nadal
Donald Trump
Dermatosi Nodular
Guardiola
Dakar 2026
Girona Hiopos Lleida ACB

"Un restaurant caníbal a Berlín" entrevista tres viticultores en temps de verema

Aquest diumenge, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, entrevistarà tres viticultores que explicaran els seus projectes ara que ja és temps de verema

22/09/2021 - 17.58 Actualitzat 22/09/2021 - 17.58

Ara toca collir el raïm. És temps de verema al restaurant caníbal. Es tracta de viure la verema acompanyats de tres dones viticultores amb tres projectes molt interessants al darrere: Anna Espelt, d'Espelt Viticultors, de la DO Empordà; Marta Pedra, de Vins de Pedra, de la DO Conca de Barberà, i Olga Betrian, del celler Castell d'Age, DO Penedès i DO Cava. Carme Gasull explicarà com és una jornada veremant, com el canvi climàtic afecta la collita i quines són les tendències a l'hora d'elaborar vi.

Amb el nostre crític gastronòmic oficial, Philippe Regol, descobrim el restaurant La Boscana, una joia amagada a Bellvís, al Pla d'Urgell. I també ens farà un tastet, encara que sigui amb paraules, de la cuina del valencià Ricard Camarena.

El famós instagramer Rafuel s'atreveix a tastar un producte estrany de supermercat per decidir si és "Nyap o top?".

El Salvador Garcia-Arbós fa poesia en un minut a partir d'un so que surt de la cuina, i coneixerem una nova especialitat d'un restaurant català que ens farà venir ganes d'anar-hi.

"Un restaurant caníbal a Berlín", realitzat i presentat per Paula Molés, s'emet els diumenges a les 13.05.

catradio/restaurantcanibal

twitter/restaurantcanibal

instagram/restaurantcanibal

spotify/restaurantcanibal