
"Un restaurant caníbal a Berlín" entrevista tres viticultores en temps de verema
Aquest diumenge, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, entrevistarà tres viticultores que explicaran els seus projectes ara que ja és temps de verema
22/09/2021 - 17.58 Actualitzat 22/09/2021 - 17.58
Ara toca collir el raïm. És temps de verema al restaurant caníbal. Es tracta de viure la verema acompanyats de tres dones viticultores amb tres projectes molt interessants al darrere: Anna Espelt, d'Espelt Viticultors, de la DO Empordà; Marta Pedra, de Vins de Pedra, de la DO Conca de Barberà, i Olga Betrian, del celler Castell d'Age, DO Penedès i DO Cava. Carme Gasull explicarà com és una jornada veremant, com el canvi climàtic afecta la collita i quines són les tendències a l'hora d'elaborar vi.
Amb el nostre crític gastronòmic oficial, Philippe Regol, descobrim el restaurant La Boscana, una joia amagada a Bellvís, al Pla d'Urgell. I també ens farà un tastet, encara que sigui amb paraules, de la cuina del valencià Ricard Camarena.
El famós instagramer Rafuel s'atreveix a tastar un producte estrany de supermercat per decidir si és "Nyap o top?".
El Salvador Garcia-Arbós fa poesia en un minut a partir d'un so que surt de la cuina, i coneixerem una nova especialitat d'un restaurant català que ens farà venir ganes d'anar-hi.
"Un restaurant caníbal a Berlín", realitzat i presentat per Paula Molés, s'emet els diumenges a les 13.05.
Avui és notícia
Seria viable una Catalunya amb 10 milions d'habitants? L'augment de la població, a debat
Mor als 71 anys Carles Vilarrubí, empresari i exvicepresident del Barça
Mor Brigitte Bardot als 91 anys, la icona del cinema que va dedicar la vida als animals
Desactivada l'alerta amb la fi del temporal, però es manté l'alt risc d'allaus
Es reprèn la recerca de la família valenciana desapareguda a Indonèsia en un naufragi