
dilluns, a les 22.15H
Una immersió a les cuines d'arreu del món a "Un viatge per tastar", la nova estrena del 33
El dilluns, 27 de febrer, a les 22.15 h, el 33 estrena "Un viatge per tastar", una sèrie documental en què la Marina i el Louis recorren el món amb la càmera de fotos a la mà a l'aguait de trobades culinàries o de qualsevol altre tipus
24/02/2023 - 11.02 Actualitzat 24/02/2023 - 15.30
Cada episodi d'"Un viatge per tastar" és a mig camí entre un quadern de viatge i un recorregut gastronòmic. La Marina i el Louis organitzen els àpats a casa dels locals a través de trobades casuals al transport, als mercats o, directament, buscant-los porta per porta. Des de sessions d'aprenentatge gastronòmic fins a degustacions sorprenents, tot passant per trobades autèntiques i commovedores.
La Marina i el Louis viatgen a través de la gastronomia i valoren les tradicions i el saber fer gastronòmic de cada destinació, que són un testimoni sincer i autèntic de la seva aventura. Quan comparteixen amb els habitants un moment tan privilegiat com un àpat, mostren un bocí del seu dia a dia i converteixen la cuina en una porta d'entrada al seu món.
Mèxic
Mèxic és una de les gastronomies catalogades com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, juntament amb la gastronomia tradicional francesa; i tot just arribats a Xico, la Marina i en Louis comencen una veritable marató gastronòmica.
De la festa dels pescadors de San Augustinillo, a Ciutat de Mèxic fins als mercats d'Oaxaca, els nostres viatgers descobreixen la història d'aquest país a través dels seus plats, dels seus orígens indígenes amb influència espanyola però, sobretot, a través de la generositat d'un poble orgullós que ha transformat el mestissatge en art culinari. De la cuina prehispànica de Xico al rei del guacamole.
Avui és notícia
Temporal a Catalunya: envien una alerta pel fort onatge a l'Empordà i ja neva a cotes baixes
Alertes per pluges, neu i mala mar: el mal temps marcarà Nadal i Sant Esteve
Illa reivindica "la Catalunya de convivència que acull i integra tothom" a l'ofrena a Macià
D'on venen els galets, la pasta de l'escudella de Nadal genuïnament catalana
La tradició de la missa del Gall a Montserrat: "És una sensació especial"