33 restaurants de Catalunya reben la distinció 'Slow Food' per impulsar una gastronomia local i ecològica
Sant Fruitós de Bages (ACN).- 33 restaurants catalans han rebut aquest dilluns la distinció 'Slow Food' per impulsar una cuina de proximitat i ecològica. Una de les coordinadores, Neus Monllor, del restaurant Espai Tomata de Burg (Pallars Sobirà), ha explicat que es tracta d'establiments que ofereixen aliments cultivats a menys de 100km i produïts ecològicament. "Un restaurant no és km0 perquè té verdura ecològica del seu hort, sinó perquè la globalitat de la seva cuina treballa amb aquesta filosofia", ha aclarit. Segons ha explicat, cada cop són més els clients conscienciats que busquen aquest tipus d'establiment. El prestigiós cuiner Joan Roca ha estat l'encarregat de lliurar el distintiu a l'acte celebrat a la Fundació Alícia
15/04/2013 - 16.30 Actualitzat 15/04/2013 - 16.30
Avui és notícia
L'acollida de les persones desallotjades del B9 queda en mans d'entitats socials

Ángela Valeiras, la doctora que acull dos joves desallotjats de l'institut B9 de Badalona
Què està en joc a les eleccions a Extremadura: d'una patacada del PSOE a les exigències de Vox al PP
Dos nous intents de robatori en oficines de Correus a Extremadura sense afectar les eleccions
Centenars de treballadors espanyols, explotats laboralment als Països Baixos