
Alerta per la presència del bacteri d'"E.coli" en uns formatges francesos
Es tracta de formatges morbier de la marca Jean Perrin
01/02/2025 - 13.37 Actualitzat 19/08/2025 - 13.30
L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició alerta de la possible presència del bacteri Escherichia coli ("E.coli") en formatges morbier de la marca francesa Jean Perrin.
Es tracta dels productes comercialitzats com a Tabla Morbier, Comté 12M y St. Vernier, Tabla Morbier, Comté 12 y Édel Cléron 300 i Raclette 3 Sabores Morb-LC-Most, i afecta aquells lots amb caducitat inferior o igual al 26 de març del 2025. També el producte Morbier 1/4 Rueda, amb data límit 18 de febrer, així com el Morbier Rueda 6,5 kilogramos, amb caducitat inferior o igual al 14 de març.
Es recomana que les persones que tinguin a casa aquests productes s'abstinguin de consumir-los i, en cas d'haver-ho fet i presentar alguna simptomatologia compatible amb la intoxicació per "E.coli", que vagin a un centre sanitari.
L'avís ja s'ha traslladat a les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació per facilitar la retirada dels productes.
Avui és notícia
Loteria de Nadal 2025: el 79432, la grossa, porta la sort a Lleó i esquitxa Madrid
Comprova la loteria de Nadal 2025: consulta si el teu número ha estat premiat
Loteria de Nadal 2025: quins són els premis i a partir de quina quantitat hem de tributar
Eleccions a Extremadura: el PP guanya sense majoria absoluta, el PSOE s'enfonsa i Vox es dispara
Milagros Tolón serà la nova ministra d'Educació i Elma Saiz, la portaveu del govern