Loteria Nadal 2025
Arxius Epstein
Inuncat
Selectivitat 2026 (PAU)
Bustos cas Mercuri
Sumar PSOE
B9 de Badalona
Shein
Sospitós Universitat de Brown
UE Ucraïna fons russos congelats
Ordeig IRTA-CReSA
Incendi Hospitalet de Llobregat
Guardiola
Pedri Barça
Joan Laporta

Les receptes de "La fonda"

Brandada de bacallà

24/07/2018 - 13.17 Actualitzat 25/07/2018 - 15.59

Ingredients per a quatre persones


1/2 quilo de bacallà esqueixat

1 raig d'oli d'oliva extra verge

1/2 litre d'oli de girasol

4 grans d'all

1 dl llet sencera

 

Preparació
 

  1. Dessaleu el bacallà amb un parell d'aigües. Escorreu-lo bé.
     
  2. En un cassó amb un raig d'oli d'oliva extra verge, feu-hi ofegar sense que agafin color els alls laminats.
     
  3. Tot seguit, tireu-hi el bacallà i doneu-li un tomb que es cogui lleugerament.
     
  4. Quan comenci a treure aigua, traieu el cassó del foc i amb l'ajuda d'un morter aneu esmicolant el bacallà que es faci una pasta.
     
  5. Aneu afegint a poc a poc, un fil d'oli i aneu triturant i lligant com si es tractés d'una maonesa.
     
  6. Mentre aneu lligant amb l'oli, aneu incorporant petits raigs de llet.
     
  7. Quan la brandada estigui ben lligada i ferma, ja podeu parar.
     
  8. Poseu-la en petites cassoletes i serviu-lo amb unes bones torrades de pa de pagès.