
Les receptes de "La fonda"
Brandada de bacallà
24/07/2018 - 13.17 Actualitzat 25/07/2018 - 15.59
Ingredients per a quatre persones
1/2 quilo de bacallà esqueixat
1 raig d'oli d'oliva extra verge
1/2 litre d'oli de girasol
4 grans d'all
1 dl llet sencera
Preparació
- Dessaleu el bacallà amb un parell d'aigües. Escorreu-lo bé.
- En un cassó amb un raig d'oli d'oliva extra verge, feu-hi ofegar sense que agafin color els alls laminats.
- Tot seguit, tireu-hi el bacallà i doneu-li un tomb que es cogui lleugerament.
- Quan comenci a treure aigua, traieu el cassó del foc i amb l'ajuda d'un morter aneu esmicolant el bacallà que es faci una pasta.
- Aneu afegint a poc a poc, un fil d'oli i aneu triturant i lligant com si es tractés d'una maonesa.
- Mentre aneu lligant amb l'oli, aneu incorporant petits raigs de llet.
- Quan la brandada estigui ben lligada i ferma, ja podeu parar.
- Poseu-la en petites cassoletes i serviu-lo amb unes bones torrades de pa de pagès.
Avui és notícia
Publicat el Dossier Epstein: milers de documents de la xarxa pedòfila de l'empresari amic de Trump
20 municipis rebran 233 milions de la llei de barris: quins són i a què destinaran els diners
Relators de l'ONU denuncien el "tracte cruel i degradant" del desallotjament del B9 de Badalona
L'Ajuntament de Badalona fa fora les desenes de persones acampades davant el B9
Ordeig diu que els experts europeus no veuen per ara indicis que la pesta porcina sortís de l'IRTA-CReSA