Com està el cim de la Mola, dos anys després del tancament del restaurant
L'espai s'ha convertit en una sala mirador i els visitants s'han reduït considerablement
Redacció
02/11/2025 - 21.29 Actualitzat 02/11/2025 - 21.43
Aviat farà dos anys que va tancar el restaurant del cim de la Mola, després de gairebé 60 anys d'activitat.
La Diputació de Barcelona, que és qui gestiona l'espai, va considerar que era incompatible amb una bona gestió de l'espai natural i la preservació del monestir de Sant Llorenç.
L'antic menjador s'ha convertit en una sala mirador, on els excursionistes troben panells amb la història d'aquest conjunt monumental del segle XI.
Des que es va tancar el restaurant, els visitants s'han reduït considerablement. Les càmeres de 3CatInfo s'hi han apropat per saber l'opinió dels qui hi pugen.
Avui és notícia
Tres milions de porcs i senglars morts: el viatge de la pesta porcina per la Unió Europea
Senglars: d'estar prop de l'extinció a ser un risc per a l'expansió de la pesta porcina africana
El preu del porc segueix baixant en picat per evitar excedents i facilitar l'exportació a Europa
S'eleven a 13 els positius per pesta porcina africana, tots dins de la zona afectada
Els pescadors de peix blau podran vendre una part de les tonyines que capturin accidentalment