Dia dels Innocents
Indonèsia
Balises trànsit v16
Perry Bamonte The Cure
Despeses Nadal
Llevantada Inuncat
Registre patinets elèctrics
Bulgària euro
Fàrmac Alzheimer
Villamanín loteria Nadal
Donald Trump
Dermatosi Nodular
Guardiola
Robert Lewandowski
Cabrera Espanyol

"Cuines" es troba amb "Joc de cartes"

Com serien els plats del "Joc de cartes" de la vall de Camprodon fets amb les receptes del "Cuines"

T'has quedat amb ganes de tastar algun del plats del "Joc de cartes" dedicat a la cuina de cullera de la vall de Camprodon? Et proposem algunes de les receptes, en la versió del Marc Ribas a "Cuines".

27/04/2018 - 09.30 Actualitzat 09/09/2020 - 09.53

A "Joc de cartes", el Marc Ribas és dels que s'asseuen a taula i gaudeixen dels plats. Però a "Cuines" és ell qui es posa davant dels fogons. En els anys que fa que està al capdavant del programa ha fet més de 600 receptes. Hi ha un munt de plats creats pel Marc que s'assemblen molt a les delicioses receptes del  "Joc de cartes" dedicat a la cuina de cullera de la vall de Camprodon.

Això sí, totes tenen el seu estil particular. I totes tenen un gust... brutal!

Els primers plats


Les culleres van anar de bòlit aquest dimecres al "Joc de cartes". Al programa dedicat als restaurants de la vall de Camprodon vam veure alguns dels primers plats més típics de la cuina de casa nostra. Canelons de verdura, cargols a la cassola, croquetes de pollastre, farcellets de verdures, escudella, cassoleta de llenties, pop, trinxat, favetes... Aquestes són les "versions" que el Marc ha fet a "Cuines".

Canelons d'espinacs a la catalana
Cargols a la cassola gratinats
Croquetes de pollastre a l'ast
Farcellets de col
Escudella
Llenties estofades
Trinxat amb ou escaldat
Pop "a feira"
Faves a la catalana

 

Els segons plats


Els segons plats no es van quedar curts. A la Fonda Rigà, a Can Jordi, al Panoramix i a Can Xicoy van cuinar sobretot carns, però també es van poder tastar algunes receptes de peix. Aquestes són algunes de les receptes que el Marc, d'alguna manera o d'una altra, ha fet a "Cuines".

Magret d'ànec amb salsa de salsafins
Galta de porc guisada
Espatlla de xai al forn
Cua de vaca estofada
Peus de porc amb nap negre
Bacallà amb cigrons


Les postres


Si sou més de dolços i sempre reserveu un raconet a la panxa per al final de l'àpat, segur que us vau fixar en les cremes catalanes, els flams, pastís Tatin o el pastís de formatge que es va servir per postres. Us animeu a fer alguna d'aquestes receptes? Aquí teniu les receptes que el Marc Ribas ha fet a "Cuines".

Crema de Sant Josep
Pastís de formatge
Tatin de poma
Flam de mató