
De dilluns a divendres, a les 15.45, a TV3
"Cuines": receptes d'estrella Michelin adaptades per fer a casa
El xef del restaurant Manairó ens ensenya a preparar quatre plats representatius de la seva cuina creativa
26/10/2015 - 11.00 Actualitzat 09/11/2021 - 13.01
Aquesta setmana ens visita al "Cuines" el cuiner barceloní Jordi Herrera, un dels més creatius del país. Herrera és el xef del restaurant Manairó, amb una estrella Michelin, i ens proposa 4 receptes pensades per fer fàcilment a casa, sense deixar-nos-hi el sou.
Dilluns, el Jordi ens farà un estofat de seques, fet amb les pells de rap i unes navalles obertes. Dimarts, un interessant trinxat de bledes en lloc de col- amb unes gambes fumades amb herbes aromàtiques que els dóna un gust i aroma especials. L'endemà, el xef del restaurant Manairó ens prepararà un braó de porc amb patates i pebre vermell. En aquesta ocasió farà una cocció casolana que és una adaptació de la cocció al buit. I per dijous, el Jordi Herrera ens farà un arròs de cua de vaca amb ostres i pèsols.
Tancarà la setmana un cebiche de peix, el plat més conegut del Perú, ara present a molts dels nostres restaurants, més o menys adaptat. La recepta que ens presentarà la cuinera amateur Evelyn Pozo, del Prat de Llobregat, l'ha apresa de la seva mare, peruana com ella.
Avui és notícia
Eleccions a Extremadura: el PP guanya sense majoria absoluta, el PSOE s'enfonsa i Vox es dispara
Alguns desallotjats del B9 ocupen l'antic alberg de Can Bofí Vell de Badalona
Aturada l'acollida de part dels desallotjats del B9 de Badalona per la pressió d'un grup de veïns
Entre el trauma i l'oblit: Mariúpol, la ciutat arrasada pels russos que vol enterrar la guerra
Eliminen 16 arxius publicats del dossier Epstein, entre ells una foto on apareix Trump