
"Cuines" surt del plató i estrena seccions a l'estiu
El programa "Cuines", que s'emet després del "TN migdia", presentat per Marc Ribas, adapta el format amb l'arribada de l'estiu.
29/06/2016 - 15.11 Actualitzat 29/06/2016 - 15.14
Els dimarts, dimecres i divendres, "Cuines" sortirà del plató per traslladar els fogons al Celler Can Morral del Camí, a Santa Maria de Vilalba. A banda, s'incorporaran convidats i receptes pensades per als dies de sol i de vacances.
Els dilluns, en Marc cuinarà amb una cara coneguda dels espectadors de TV3 una amanida, un dels plats estrella de l'estiu. Entre altres hi participaran Ana Boadas, Xavi Valls o Maria Fernández.
Els dimarts hi haurà receptes amb aliments d'alt valor nutritiu, com l'oli de coco, la xia o les algues. La nutricionista Carla Zaplana oferirà consells i parlarà de les propietats d'aquests aliments.
Els dimecres hi passaran alguns dels bloguers i instragramers més influents a la xarxa sobre cuina i nutrició, com Mikel López de Iturriaga, responsable del blog "El comidista", del diari "El País"; Laura López, una de les instragrameres sobre cuina i menjar més seguides, i Núria Valls, responsable d'"El bloc de la mami".
Els dijous, en Marc prepararà receptes que es poden dur a la carmanyola, cap a la feina, la platja o la muntanya.
I els divendres la proposta serà fer cuina a la brasa, un altre dels clàssics de la temporada estiuenca: broquetes, culatí, sardines, etc.
Avui és notícia
Loteria de Nadal 2025: el 70048, segon premi del sorteig, venut a Madrid
Comprova la loteria de Nadal 2025: consulta si el teu número ha estat premiat
Loteria de Nadal 2025: quins són els premis i a partir de quina quantitat hem de tributar
Eleccions a Extremadura: el PP guanya sense majoria absoluta, el PSOE s'enfonsa i Vox es dispara
Milagros Tolón serà la nova ministra d'Educació i Elma Saiz, la portaveu del govern