El Patronat del castell de Montsoriu recuperarà una recepta tradicional de ratafia que es destil·larà als cellers
31/03/2022 - 14.00 Actualitzat 31/03/2022 - 14.00
ACN Arbúcies - El Patronat del castell de Montsoriu (Selva) vol recuperar una recepta de ratafia tradicional que es feia antigament en el castell. El president del patronat, Pere Garriga, ha avançat que la intenció es mantenir els mateixos ingredients que en l'escrit que han trobat i amb les mateixes proporcions. Després el destil·laran als cellers del mateix castell i el vendran a establiments dels municipis que formaven part del vescomtat de Cabrera. Aquest és un nou producte per seguir difonent el castell i tot el patrimoni que acumula el vescomtat. Els membres del patronat han assegurat que actualment hi ha un augment de visitants considerable i preveuen arribar a les 20.000 persones abans de tancar l'any.
Avui és notícia
Eleccions a Extremadura: el PP guanya sense majoria absoluta, el PSOE s'enfonsa i Vox es dispara
Alguns desallotjats del B9 ocupen l'antic alberg de Can Bofí Vell de Badalona
Aturada l'acollida de part dels desallotjats del B9 de Badalona per la pressió d'un grup de veïns
Entre el trauma i l'oblit: Mariúpol, la ciutat arrasada pels russos que vol enterrar la guerra
Eliminen 16 arxius publicats del dossier Epstein, entre ells una foto on apareix Trump