Avalats per la crítica!
El restaurant més recomanat de l'àrea de Barcelona, a "Joc de cartes"
Al "Joc de cartes" d'aquesta setmana competeixen quatre dels millors restaurants de l'àrea de Barcelona, avalats per quatre prestigiosos periodistes gastronòmics
03/01/2023 - 16.49 Actualitzat 16/01/2023 - 18.51
Moltes persones confien en el boca-orella a l'hora d'escollir un restaurant. Per això, a "Joc de cartes" també han volgut deixar-se recomanar. En aquest programa, quatre periodistes gastronòmics representen un local de la seva elecció per aconseguir el títol del millor restaurant recomanat de l'àrea de Barcelona.
En primer lloc, visiten La Gormanda, al barri de l'Eixample, per recomanació de la periodista Carme Gasull. Ella considera que falten referents femenins al món de la cuina i, per això, ha volgut destacar aquest projecte de la xef Carlota Claver.
Sense canviar de barri, van al Tragaldabas, un restaurant del qual la periodista Sandra Blasco és molt fan des de la seva primera visita, i on destaca la cuina honesta de Pablo Romero.
Després, es desplacen fins a Gavà, on la periodista Lourdes López recomana el restaurant Catalina. És amiga del propietari, Òscar Manresa, i l'ha triat perquè té molt clar que, amb ells, pot guanyar.
L'última parada és al barri de Sants-Montjuïc, perquè el periodista Josep Sucarrats vol defensar el Tr@mendu, un negoci que porten Jordi Marzo i la seva mare des de fa anys i que manté l'autèntica essència d'un local de barri.
Qui haurà posat el segell de qualitat definitiu? Quin restaurant es convertirà en el guanyador i s'emportarà a casa els 5.000 del premi?
Avui és notícia
Publicat el Dossier Epstein: milers de documents de la xarxa pedòfila de l'empresari amic de Trump
20 municipis rebran 233 milions de la llei de barris: quins són i a què destinaran els diners
Relators de l'ONU denuncien el "tracte cruel i degradant" del desallotjament del B9 de Badalona
L'Ajuntament de Badalona fa fora les desenes de persones acampades davant el B9
Ordeig diu que els experts europeus no veuen per ara indicis que la pesta porcina sortís de l'IRTA-CReSA