El restaurant Molí de l'Escala rep per primera vegada un sol de la Guia Repsol
L'Escala (ACN).- El restaurant Molí de l'Escala, situat en aquest municipi de l'Alt Empordà, ha rebut per primer cop un dels sols amb què la Guia Repsol distingeix els millors establiments. La guia, de la qual se n'ha presentat l'edició del 2013, inclou el restaurant gironí entre els més destacats de Catalunya, l'estat espanyol, Portugal i el sud de França. Entre d'altres, es destaca la feina del xef Jordi Jacas al capdavant dels fogons de la cuina del Molí, que ha permès convertir-lo "en un dels referents gastronòmics de la Costa Brava", amb la seva carta de cuina de mercat. Jacas, que també n'és propietari, s'ha mostrat "molt satisfet" per la distinció perquè suposa "un reconeixement" a la tasca de tot l'equip.
12/12/2012 - 20.30 Actualitzat 12/12/2012 - 20.30
Avui és notícia
Publicat el Dossier Epstein: milers de documents de la xarxa pedòfila de l'empresari amic de Trump

20 municipis rebran 233 milions de la llei de barris: quins són i a què destinaran els diners
Relators de l'ONU denuncien el "tracte cruel i degradant" del desallotjament del B9 de Badalona
L'Ajuntament de Badalona fa fora les desenes de persones acampades davant el B9
Ordeig diu que els experts europeus no veuen per ara indicis que la pesta porcina sortís de l'IRTA-CReSA