Loteria Nadal 2025
Arxius Epstein
Inuncat
Selectivitat 2026 (PAU)
Bustos cas Mercuri
Sumar PSOE
B9 de Badalona
Shein
Sospitós Universitat de Brown
UE Ucraïna fons russos congelats
Ordeig IRTA-CReSA
Incendi Hospitalet de Llobregat
Barça Baskonia
Punter Pascual
Joan Laporta

El restaurant Molí de l'Escala rep per primera vegada un sol de la Guia Repsol

L'Escala (ACN).- El restaurant Molí de l'Escala, situat en aquest municipi de l'Alt Empordà, ha rebut per primer cop un dels sols amb què la Guia Repsol distingeix els millors establiments. La guia, de la qual se n'ha presentat l'edició del 2013, inclou el restaurant gironí entre els més destacats de Catalunya, l'estat espanyol, Portugal i el sud de França. Entre d'altres, es destaca la feina del xef Jordi Jacas al capdavant dels fogons de la cuina del Molí, que ha permès convertir-lo "en un dels referents gastronòmics de la Costa Brava", amb la seva carta de cuina de mercat. Jacas, que també n'és propietari, s'ha mostrat "molt satisfet" per la distinció perquè suposa "un reconeixement" a la tasca de tot l'equip.

12/12/2012 - 20.30 Actualitzat 12/12/2012 - 20.30