Els Rovira de Sagàs: de l'hort, el corral i la cort, a la taula d'un restaurant amb estrella Michelin
Sagàs (ACN).- L'empresa Rovira, C.B., de Sagàs (Berguedà) ha rebut el premi Tàstum a la Innovació Tecnològica Agrària 2008 que atorga el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) en el marc del Fòrum Agroalimentari de Catalunya. Amb aquest guardó es reconeix l'aposta per la diversificació que ha fet l'empresa agrària, així com el control de tot el procés productiu des de la terra fins al consumidor final. A banda d'una explotació agrària amb horta, conreus, aviram, porcs i vedells, la família Rovira regenta el restaurant Els Casals, reconegut amb una estrella Michelin. El restaurant s'abasteix dels productes de Cal Rovira, de manera que aconsegueix 'tancar el cercle' que va de la llavor a la taula.
29/10/2009 - 17.31 Actualitzat 29/10/2009 - 17.31
Avui és notícia
La Marató 2025 supera els 3,3 milions d'euros recollits per a la recerca sobre el càncer

La importància dels cribratges en la detecció precoç del càncer: quins hi ha i quan s'han de fer
L'adolescència trasbalsada pel càncer: "La malaltia m'ha ensenyat que puc ser molt forta"
Tiroteig a Bondi Beach amb 12 morts: l'atac s'investiga com a terrorisme contra la comunitat jueva
Israel vincula a l'antisemitisme l'atac a Bondi Beach i critica el govern d'Austràlia