Loteria Nadal 2025
Arxius Epstein
Inuncat
Selectivitat 2026 (PAU)
Bustos cas Mercuri
Sumar PSOE
B9 de Badalona
Shein
Sospitós Universitat de Brown
UE Ucraïna fons russos congelats
Ordeig IRTA-CReSA
Incendi Hospitalet de Llobregat
Barça Baskonia
Madrid Sevilla
Christensen

Madrid

Els setrills d'hotels i restaurants hauran de ser d'un sol ús

Espanya s'avança a la UE i obligarà que les setrilleres dels restaurants i hotels siguin d'envasos que no es pugin reomplir, segons ha avançat el ministre Cañete. Des del sector es feliciten de la iniciativa.

Redacció

08/07/2013 - 20.38 Actualitzat 30/11/2022 - 13.11

Espanya s'ha avançat a la Unió Europea i obligarà que els setrills dels restaurants i hotels siguin d'un sol ús. És a dir, que no es puguin reomplir, que és el debat que hi ha entre els països europeus. A Brussel·les la proposta s'ha ajornat perquè els països nòrdics no hi estaven d'acord.

El ministre d'Agricultura, Miguel Arias Cañete, ha defensat la mesura en el lliurament dels premis als millors olis d'oliva d'aquest any. Cañete, que ha anunciat que el nou requisit s'aprovarà per decret en una data que no ha concretat, ha assegurat que el de l'oli d'oliva és un sector "estratègic" per a Espanya.

Des del sector es feliciten de la iniciativa. Jaume Bages, president de la Cooperativa Agrícola Caixa Agrària de Cambrils, s'ha endut una de les distincions als millors olis de l'estat. Bages ha explicat que li sembla "fantàstic" perquè "potencia l'oli de qualitat" i fomenta que els clients sàpiguen quin oli estan consumint.