
Divendres, a les 23.00
Estrena de "Planeta xefs", al 33
Demà, a les 23.00, el 33 estrena "Planeta xefs", una sèrie de documentals que descobrirà diferents cuiners procedents de diferents llocs del món que s'han instal·lat a França, on han acabat triomfant amb una cuina que combina les seves arrels amb les tècniques i els gustos del seu país d'acollida
26/05/2022 - 07.59 Actualitzat 26/05/2022 - 07.59
"Planeta xefs" permetrà recórrer els gustos gastronòmics de tots els continents sempre des d'un punt de vista dels clients francesos. Des del Japó fins al Brasil, passant per Itàlia o el Líban, es podrà veure com els productes i les tècniques culinàries dels països d'origen es fusionen amb les tècniques d'elaboració proposades per la reconeguda cuina francesa. I de pas, descobriran una sèrie de cuiners excepcionals que han fet realitat el seu somni de convertir la seva cuina d'origen en una cuina internacional.
Capítol 1
Jan Hendrik van der Westhuizen és un cuiner sud-africà que fa uns anys va obrir un restaurant a Niça, a la Costa Blava francesa. Després d'uns primers intents per introduir la cuina sud-africana a França, va decidir adaptar-la al gust dels seus clients, menys acostumats a les espècies, i ara regenta un restaurant amb estrella Michelin. El Jan, alhora, s'ocupa d'un munt de projectes més, com ara elaborar el seu propi vi.
tv3.cat/33
Avui és notícia
Publicat el Dossier Epstein: milers de documents de la xarxa pedòfila de l'empresari amic de Trump
20 municipis rebran 233 milions de la llei de barris: quins són i a què destinaran els diners
Relators de l'ONU denuncien el "tracte cruel i degradant" del desallotjament del B9 de Badalona
L'Ajuntament de Badalona fa fora les desenes de persones acampades davant el B9
Ordeig diu que els experts europeus no veuen per ara indicis que la pesta porcina sortís de l'IRTA-CReSA