Loteria Nadal 2025
Arxius Epstein
Inuncat
Selectivitat 2026 (PAU)
Bustos cas Mercuri
Sumar PSOE
B9 de Badalona
Shein
Sospitós Universitat de Brown
UE Ucraïna fons russos congelats
Ordeig IRTA-CReSA
Incendi Hospitalet de Llobregat
Barça Baskonia
Punter Pascual
Joan Laporta

Manresa

ExpoBages 2004 crea la zona Expo dels Sabors on es podran degustar insectes comestibles

L'ExpoBages 2004 estrena aquest any l'Expo dels Sabors, que se situarà a la primera planta del Palau Firal. Serà un espai dedicat a la gastronomia pel qual desfilaran, entre d'altres, els insectes comestibles de l'olesà Isaac Patràs, restauradors del Garraf, cuiners del Bages i artesans formatgers d'Osona.

30/04/2004 - 00.00 Actualitzat 30/04/2004 - 12.27

Isaac Patràs, responsable de la parada de la Boqueria que des de finals de març comercialitza insectes cuinats, serà a la fira manresana. Patràs ha confirmat que el dia 16 de maig a la tarda es podrà degustar una àmplia varietat d'insectes comestibles que importa, principalment, de països asiàtics, Mèxic o els Estats Units. Entre els productes que es podran degustar hi haurà caramel amb escarbats, cuc amb gust de formatges, formigues grans assecades i piruletes d'escorpins. Els insectes comestibles seran una de les ofertes gastronòmiques que ocuparan l'Expo dels Sabors en el marc d'ExpoBages 2004. En aquest espai, situat a la primera planta del Palau Firal, cuiners de l'Hostal del Camp de Sallent mostraran els secrets de l'elaboració de canapès i d'aperitius, artesans de Zanussi Professional faran demostracions de plats de cuina italiana, restauradors del Garraf presentaran el Xató de Vilanova i la Geltrú, mestres cuiners del Bages elaboraran els plats que configuren la nova proposta de Gastronomia del Bages i artesans d'Osona posaran a l'abast del públic els formatges de Vic.