La cooperativa de l'Espluga Calba treu al mercat un nou oli d'oliva amb què busca donar valor afegit al producte
L'Espluga Calba (ACN).- La cooperativa de l'Espluga Calba (Garrigues) ha tret al mercat un oli d'oliva de qualitat especial, l''Spelunca Prèmium', amb què pretén fer front a la crisi de preus del sector i evitar haver de vendre bona part de la producció en cubs. Aquest oli combina la tradició de l'extra verge amb un disseny atractiu ja que la seva venda, al detall, s'encara a la restauració i a botigues gourmet. Les olives amb què s'obtè, de la varietat arbequina i provinents de finques seleccionades, s'han collit en el seu punt òptim de maduració i en el procés d'elaboració s'han utilitzat baixes temperatures i poca aigua per no restar aroma al producte final. La cooperativa n'ha elaborat unes 4.000 botelles de 0,5 litres.
13/01/2012 - 19.00 Actualitzat 13/01/2012 - 19.00
Avui és notícia
L'acollida de les persones desallotjades del B9 queda en mans d'entitats socials

Ángela Valeiras, la doctora que acull dos joves desallotjats de l'institut B9 de Badalona
Què està en joc a les eleccions a Extremadura: d'una patacada del PSOE a les exigències de Vox al PP
Dos nous intents de robatori en oficines de Correus a Extremadura sense afectar les eleccions
Centenars de treballadors espanyols, explotats laboralment als Països Baixos