La Fira de la Coca i el Mató de Monistrol de Montserrat compleix 20 anys amb una aposta pel vessant gastronòmic
Monistrol de Montserrat (ACN).- La Fira de la coca i el Mató de Monistrol de Montserrat (Bages) arriba enguany a la seva vintena edició amb una aposta decidida pel seu vessant gastronòmic. La fira, que se celebrarà el cap de setmana del 26 i 27 d'octubre, crea el Restaurant de la Gastronomia de Montserrat, que oferirà una desena de propostes elaborades pels restauradors locals. Amb dues dècades de trajectòria, el certamen ha consolidat la seva especialització en els productes que li han donat el nom: la coca i el mató de Montserrat. Els productors del Bages complementaran l'oferta agroalimentària amb varietats autòctones com el tomàquet de Montserrat o el cigró de Vilamarics. La fira també s'estrena enguany a les xarxes socials.
19/10/2013 - 17.30 Actualitzat 19/10/2013 - 17.30
Avui és notícia
Entitats socials es mobilitzen per acollir els desallotjats del B9 de Badalona i que no dormin al ras

La pluja torna a causar inundacions a Badalona i obliga a evacuar un bloc de pisos a Granollers
La mascareta serà obligatòria 15 dies més als centres de salut i residències després de Nadal
Dossier Epstein: què s'ha publicat, qui hi apareix i quines novetats hi ha
Arribada d'estrangers qualificats: cada cop són més, tot i el difícil accés al mercat laboral