La revista 'Cuina' treu un suplement dedicat als formatges artesans de Catalunya
La Seu d'Urgell (ACN).- La revista especialitzada en gastronomia 'Cuina' ha tret un suplement dedicat als formatges artesans de Catalunya. La publicació d'aquest suplement ha coincidit amb la celebració de la Fira de formatges artesans dels Pirineu en el marc de la Fira de Sant Ermengol. El director general d'Alimentació, Qualitat i Industries Agroalimentàries de Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Joan Gené, ha declarat que els formatges catalans no són gaire coneguts al propi territori i que aquest especial que edita la revista 'Cuina' 'donarà a conèixer' un 'producte artesà i propi' de tota la població.
15/10/2010 - 20.02 Actualitzat 15/10/2010 - 20.02
Avui és notícia
Eleccions a Extremadura: el PP guanya sense majoria absoluta, el PSOE s'enfonsa i Vox es dispara

Alguns desallotjats del B9 ocupen l'antic alberg de Can Bofí Vell de Badalona
Aturada l'acollida de part dels desallotjats del B9 de Badalona per la pressió d'un grup de veïns
Entre el trauma i l'oblit: Mariúpol, la ciutat arrasada pels russos que vol enterrar la guerra
Eliminen 16 arxius publicats del dossier Epstein, entre ells una foto on apareix Trump