
La tarda
Les millors postres amb la Dramerie: pa de pessic sense gluten
És un núvol? És un coixinet? No, és un pa de pessic per llepar-se'n els dits!
23/08/2024 - 16.03 Actualitzat 23/08/2024 - 16.03
Aquestes setmanes d'estiu i d'hores lliures al davant, els nostres pastissers de confiança de "La tarda", la Sofia i en Víctor de La Dramerie, ens proposen diferents postres per fer a casa amb un resultat professional.
Segur que alguna vegada t'has animat a fer pa de pessic, però aquesta recepta no només és deliciosa i esponjosa, sinó que també és apta per a celíacs!
COCA DE QUARTO (PA DE PESSIC) - SENSE GLUTEN!
6 ous
140 g de sucre
125 g de fècula de patata
Sal
Separem rovells i clares.
Muntem les clares amb el sucre i un polsim de sal.
Quan estiguin a punt de neu, hi afegim els rovells, ho muntem durant 3 segons i hi afegim la fècula de patata a poc a poc amb un tamís, fent moviments embolcallants.
Untem un motlle amb mantega, hi aboquem la massa i l'enfornem a 175º durant 30' amb ventilador o fins que l'escuradents surti net.
Tan bon punt traiem la coca del forn la deixem caure d'un cop damunt la taula (per evitar que es desinfli) i la deixem refredar.
A gaudir!
Avui és notícia
20 municipis rebran 233 milions de la llei de barris: quins són i a què destinaran els diners
Relators de l'ONU denuncien el "tracte cruel i degradant" del desallotjament del B9 de Badalona
L'Ajuntament de Badalona fa fora les desenes de persones acampades davant el B9
Ordeig diu que els experts europeus no veuen per ara indicis que la pesta porcina sortís de l'IRTA-CReSA
Activada l'alerta Inuncat pel risc de pluges abundants al litoral i prelitoral de Barcelona i Girona