
Dies de ràdio
Malbaratament alimentari a l'"Estat de Gràcia"
23/09/2021 - 05.00 Actualitzat 06/09/2021 - 12.23
L'any 2030 hauria de reduir-se a la meitat el malbaratament d'aliments. Així ho estableix l'ONU en un dels Objectius pel Desenvolupament Sostenible. Els experts avisen que si no hi fem alguna cosa aquest objectiu serà molt difícil d'aconseguir. Un dels problemes és a les llars: per què es llença tant menjar? En parlem amb Vicente Domingo, director del Centre Mundial de València per a l'Alimentació Urbana Sostenible, i amb Helena Calvo de TGTG (Too Good To Go).
Avui és notícia
Publicat el Dossier Epstein: milers de documents de la xarxa pedòfila de l'empresari amic de Trump
"Estem desbordats": els fabricants de balises, a pocs dies de l'obligatorietat dels llums V16
Balisa V16 o triangles, si viatges fora? Què cal fer servir a cada banda de la frontera
Activada l'alerta Inuncat pel risc de pluges abundants al litoral i prelitoral de Barcelona i Girona
Relators de l'ONU denuncien el "tracte cruel i degradant" del desallotjament del B9 de Badalona