Loteria Nadal 2025
Arxius Epstein
Inuncat
Selectivitat 2026 (PAU)
Bustos cas Mercuri
Sumar PSOE
B9 de Badalona
Shein
Sospitós Universitat de Brown
UE Ucraïna fons russos congelats
Ordeig IRTA-CReSA
Incendi Hospitalet de Llobregat
Barça Baskonia
Punter Pascual
Joan Laporta

Dies de ràdio

Malbaratament alimentari a l'"Estat de Gràcia"

23/09/2021 - 05.00 Actualitzat 06/09/2021 - 12.23

L'any 2030 hauria de reduir-se a la meitat el malbaratament d'aliments. Així ho estableix l'ONU en un dels Objectius pel Desenvolupament Sostenible. Els experts avisen que si no hi fem alguna cosa aquest objectiu serà molt difícil d'aconseguir. Un dels problemes és a les llars: per què es llença tant menjar? En parlem amb Vicente Domingo, director del Centre Mundial de València per a l'Alimentació Urbana Sostenible, i amb Helena Calvo de TGTG (Too Good To Go).