Mor als 53 anys el cuiner Santi Santamaria
Sant Celoni (ACN).- El cuiner Santi Santamaria ha mort aquest dimecres a Singapur als 53 anys, segons han informat fonts properes al xef. El cuiner era propietari del conegut restaurant 'El Racó de Can Fabes' de Sant Celoni (Vallès Oriental), reconegut amb tres estrelles Michelin i va ser el primer xef català en obtenir la màxima distinció. Santamaria es trobava en el seu restaurant de Singapur, 'Santi', i podria haver patit un atac de cor o una embòlia. Nascut, el 26 de juliol del 1957, Santamaria portava una llarga trajectòria en el món de la cuina. L'any 1981, va obrir el seu conegut restaurant 'El Racó de Can Fabes' amb la seva dona Àngels i set anys més tard aconseguia la primera estrella Michelin.
16/02/2011 - 17.30 Actualitzat 16/02/2011 - 17.30
Avui és notícia
Publicat el Dossier Epstein: milers de documents de la xarxa pedòfila de l'empresari amic de Trump

20 municipis rebran 233 milions de la llei de barris: quins són i a què destinaran els diners
Relators de l'ONU denuncien el "tracte cruel i degradant" del desallotjament del B9 de Badalona
L'Ajuntament de Badalona fa fora les desenes de persones acampades davant el B9
Ordeig diu que els experts europeus no veuen per ara indicis que la pesta porcina sortís de l'IRTA-CReSA