Barcelona
Mor el periodista i gastrònom Llorenç Torrado
Ha mort el periodista i gastrònom Llorenç Torrado després d'una llarga malaltia. Torrado havia col·laborat en els principals mitjans de comunicació del país com ara Catalunya Ràdio, TV3 o Televisió Espanyola. Durant algunes temporades va presentar el programa "De boca a boca" a Catalunya Ràdio i últimament havia conduït l'espai "Cuina de mercat" cada divendres a "Els matins" a TV3, amb Josep Cuní.
14/08/2007 - 16.33 Actualitzat 14/08/2007 - 19.52
Torrado era un comunicador inquiet que a més de ràdio i televisió també havia publicat en mitjans escrits, va editar diversos llibres sobre la dieta mediterrània i era assessor culinari de la Fundació Dieta Mediterrània.
Actualment presentava el programa "El que mengem" a l'emissora Ona Catalana i col·laborava en el programa "Els matins" de TV3, conduint la secció setmanal "Cuina de mercat". També havia col·laborat en nombrosos mitjans de comunicació catalans, com TVE o Catalunya Ràdio.
Torrado va publicar al llarg de la seva vida nombrosos llibres sobre cuina, entre els quals destaquen "Els embotits a Catalunya", "Per una Nova Cultura del Menjar" o "La dieta mediterrània", de la qual era fidel defensor ja que va arribar a dirigir-ne un postgrau.
Altres obres en les quals Torrado va col·laborar van ser "Mil anys de gastronomia catalana", al costat de Néstor Luján i Xavier Domingo, i "Els olis de Catalunya i la seva cuina", amb Jaume Ciurana.
Actualment presentava el programa "El que mengem" a l'emissora Ona Catalana i col·laborava en el programa "Els matins" de TV3, conduint la secció setmanal "Cuina de mercat". També havia col·laborat en nombrosos mitjans de comunicació catalans, com TVE o Catalunya Ràdio.
Torrado va publicar al llarg de la seva vida nombrosos llibres sobre cuina, entre els quals destaquen "Els embotits a Catalunya", "Per una Nova Cultura del Menjar" o "La dieta mediterrània", de la qual era fidel defensor ja que va arribar a dirigir-ne un postgrau.
Altres obres en les quals Torrado va col·laborar van ser "Mil anys de gastronomia catalana", al costat de Néstor Luján i Xavier Domingo, i "Els olis de Catalunya i la seva cuina", amb Jaume Ciurana.
Avui és notícia
Publicat el Dossier Epstein: milers de documents de la xarxa pedòfila de l'empresari amic de Trump
20 municipis rebran 233 milions de la llei de barris: quins són i a què destinaran els diners
Relators de l'ONU denuncien el "tracte cruel i degradant" del desallotjament del B9 de Badalona
L'Ajuntament de Badalona fa fora les desenes de persones acampades davant el B9
Ordeig diu que els experts europeus no veuen per ara indicis que la pesta porcina sortís de l'IRTA-CReSA