
Les receptes de "La fonda"
Mero amb suc
27/07/2018 - 13.00 Actualitzat 27/07/2018 - 15.54
Ingredients per a quatre persones
1,5 kg de nero
2 branques de julivert
5 grans d'all
2 cebes
3 tomàquets ratllats
1 grapat d'ametlles torrades
la polpa de 4 nyores
1 llesca de pa fregit
2 dl d'oli d'oliva verge extra
1 l de brou de peix
1 raig d'absenta
12 cloïsses
sal
Preparació
- Netegeu el mero, ben escatat i sense tripes, i talleu-lo a rodelles.
- En una cassola de fons gruixut, sofregiu la ceba i tres alls picats amb un raig d'oli.
- En un morter, feu una picada amb les ametlles, un parell d'alls, el julivert, la polpa de les nyores i la llesca de pa fregit. Diluïu-la amb un xic de brou i afegiu-la a la cassola. Deixeu-ho coure dos minuts.
- Tot seguit, poseu-hi les rodelles de mero, prèviament salades, i deixeu-ho coure 5 minuts a foc viu. Tot seguit, poseu-hi les cloïsses i deixeu que cogui un minut més. Afegiu-hi l'absenta i porteu-ho a la taula per servir.
Avui és notícia
Publicat el Dossier Epstein: milers de documents de la xarxa pedòfila de l'empresari amic de Trump
20 municipis rebran 233 milions de la llei de barris: quins són i a què destinaran els diners
Relators de l'ONU denuncien el "tracte cruel i degradant" del desallotjament del B9 de Badalona
L'Ajuntament de Badalona fa fora les desenes de persones acampades davant el B9
Ordeig diu que els experts europeus no veuen per ara indicis que la pesta porcina sortís de l'IRTA-CReSA