Loteria Nadal 2025
Arxius Epstein
Inuncat
Selectivitat 2026 (PAU)
Bustos cas Mercuri
Sumar PSOE
B9 de Badalona
Shein
Sospitós Universitat de Brown
UE Ucraïna fons russos congelats
Ordeig IRTA-CReSA
Incendi Hospitalet de Llobregat
Guardiola
Pedri Barça
Joan Laporta

Les receptes de "La fonda"

Mero amb suc

27/07/2018 - 13.00 Actualitzat 27/07/2018 - 15.54

Ingredients per a quatre persones

1,5 kg de nero

2 branques de julivert

5 grans d'all

2 cebes

3 tomàquets ratllats

1 grapat d'ametlles torrades

la polpa de 4 nyores

1 llesca de pa fregit

2 dl d'oli d'oliva verge extra

1 l de brou de peix

1 raig d'absenta

12 cloïsses

sal

 

Preparació

  1. Netegeu el mero, ben escatat i sense tripes, i talleu-lo a rodelles.
     
  2. En una cassola de fons gruixut, sofregiu la ceba i tres alls picats amb un raig d'oli.
     
  3. En un morter, feu una picada amb les ametlles, un parell d'alls, el julivert, la polpa de les nyores i la llesca de pa fregit. Diluïu-la amb un xic de brou i afegiu-la a la cassola. Deixeu-ho coure dos minuts.
     
  4. Tot seguit, poseu-hi les rodelles de mero, prèviament salades, i deixeu-ho coure 5 minuts a foc viu. Tot seguit, poseu-hi les cloïsses i deixeu que cogui un minut més. Afegiu-hi l'absenta i porteu-ho a la taula per servir.