Oriol Rovira, cuiner del restaurant els Casals de Sagàs, escriu un quadern sobre la tòfona
Sagàs (Berguedà).- Oriol Rovira, cuiner del restaurant els Casals de Sagàs, ha tret un llibret dedicat a la tòfona. Es tracta d'una publicació editada per Sd edicions, que s'inclou dins una col·lecció sobre diferents productes, que conté una introducció sobre la tòfona i deu receptes en què aquest producte és protagonista. Rovira destaca les qualitats culinàries de la tòfona i alerta que cada vegada queden menys tofoners salvatges.
22/06/2007 - 12.26 Actualitzat 22/06/2007 - 12.28
Avui és notícia
Publicat el Dossier Epstein: milers de documents de la xarxa pedòfila de l'empresari amic de Trump

20 municipis rebran 233 milions de la llei de barris: quins són i a què destinaran els diners
Relators de l'ONU denuncien el "tracte cruel i degradant" del desallotjament del B9 de Badalona
L'Ajuntament de Badalona fa fora les desenes de persones acampades davant el B9
Ordeig diu que els experts europeus no veuen per ara indicis que la pesta porcina sortís de l'IRTA-CReSA