
Les receptes de "La fonda"
Pop a la brasa
26/07/2018 - 13.00 Actualitzat 09/11/2021 - 10.10
Ingredients per a quatre persones
600 g de pop cuit
4 patates
1 litre d'oli d'oliva extra verge
1 ceba tendra
1 all tendre
50 ml de vinagre agredolç de vi blanc
pebre vermell dolç
sal gruixuda en escames
Preparació
- Peleu les patates i talleu-les a rodelles d'un centímetre de gruix. Poseu-les en una pàtera per anar al forn, cobertes d'oli i un pols de sal. Poseu-les a coure a 100º© fins que siguin toves. Reserveu-les.
- Peleu la cebes i l'all i talleu-los ben petits. Poseu-hi un xic d'oli de confitar les patates, un rajolí de vinagre agredolç de vi blanc i un pols de pebre vermell.
- Feu una bona brasa de carbó i quan estigui a punt, talleu les potes de pop cuit i escalfeu-les a la brasa.
- Poseu les patates confitades calentes en els plats, les potes de pop al damunt i amb la vinagreta de ceba i all tendre.
Avui és notícia
Publicat el Dossier Epstein: milers de documents de la xarxa pedòfila de l'empresari amic de Trump
20 municipis rebran 233 milions de la llei de barris: quins són i a què destinaran els diners
Relators de l'ONU denuncien el "tracte cruel i degradant" del desallotjament del B9 de Badalona
L'Ajuntament de Badalona fa fora les desenes de persones acampades davant el B9
Ordeig diu que els experts europeus no veuen per ara indicis que la pesta porcina sortís de l'IRTA-CReSA