Loteria Nadal 2025
Arxius Epstein
Inuncat
Selectivitat 2026 (PAU)
Bustos cas Mercuri
Sumar PSOE
B9 de Badalona
Shein
Sospitós Universitat de Brown
UE Ucraïna fons russos congelats
Ordeig IRTA-CReSA
Incendi Hospitalet de Llobregat
Guardiola
Pedri Barça
Joan Laporta

Les receptes de "La fonda"

Pop a la brasa

26/07/2018 - 13.00 Actualitzat 09/11/2021 - 10.10

 

Ingredients per a quatre persones
 

600 g de pop cuit

4 patates

1 litre d'oli d'oliva extra verge

1 ceba tendra

1 all tendre

50 ml de vinagre agredolç de vi blanc

pebre vermell dolç

sal gruixuda en escames


Preparació
 

  1. Peleu les patates i talleu-les a rodelles d'un centímetre de gruix. Poseu-les en una pàtera per anar al forn, cobertes d'oli i un pols de sal. Poseu-les a coure a 100º© fins que siguin toves. Reserveu-les.
     
  2. Peleu la cebes i l'all i talleu-los ben petits. Poseu-hi un xic d'oli de confitar les patates, un rajolí de vinagre agredolç de vi blanc i un pols de pebre vermell.
     
  3. Feu una bona brasa de carbó i quan estigui a punt, talleu les potes de pop cuit i escalfeu-les a la brasa.
     
  4. Poseu les patates confitades calentes en els plats, les potes de pop al damunt i amb la vinagreta de ceba i all tendre.